Бойко Борисов ексклузивно за Боби Михайлов: Незабавно да подава оставка след позора вчера!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Призовавам Борислав Михайлов незабавно да си подаде оставката като президент на Българския футболен съюз! Това написа Бойко Борисов във „Фейсбук“.
Малко по-рано днес спортният министър Красен Кралев обяви решението на премиера на България, който поиска промяна в ръководството на родния футбол.

В памет на великия Трифон Иванов: Днес Туньо щеше да навърши 54 години ВИДЕОДнес, ако беше жив, легендарният и незабравим Трифон Иванов щеше да навърши 54-годишна възраст. Тунь…Jul 29 2019vijti.com

„След вчерашната позорна загуба на българския национален отбор и предвид лошите резултати на футбола ни, разпоредих на министър Красен Кралев държавата да прекрати всякакви отношения с БФС, включително и финансови, до оттеглянето на Борислав Михайлов от поста“, обяви министър-председателят.

„Категорично осъждам и поведението на част от присъстващите на стадиона. Недопустимо е България, която е една от най-толерантните държави в света, и хора от различни етноси и религии живеят в мир, да се свързва с расизъм и ксенофобия“, добави Бойко Борисов.

Правителството преустановява отношенията си с Футболния съюз до подаване на оставка на президента на БФС Борислав Михайлов. Това oбяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев по време на брифинг в Министерски съвет.

„Преди малко премиерът ме извика по спешност. Знаете, че през последните 4 години българското правителство направи изключително много за развитието на българския футбол. Построиха се много стадиони, помощни терени, даваха се средства за развитие на детско-юношеските школи. Но след последните прояви, имайки предвид цялото състояние на българския футбол и след инцидентите от снощи, премиерът ми разпореди от днес нататък да преустановим всякакви отношения с футболния съюз, включително и финансови, до подаването на оставка на Борислав Михайлов“, обяви Красен Кралев. Източник: БЛИЦ

Актьорът Иван Юруков също залитна по козметичния тунинг: Вече е с променена външностИван Юруков май си е присадил коса, подозират фенки на актьора. В целия седми сезон на сериала „Откр…Jul 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!