Бабата прибира захвърленото в „Люлин“ бебе

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бабата по бащина линия на изоставеното в столичния квартал „Люлин“ дете е пожелала да прибере детето, за да не го взимат социалните служби. Това е обяснила Розета Кьосева пред TrafficNews. Жената имала финансова възможност, за да осигури всичко необходимо на 6-месечното момченце. Тя работи като медицинска сестра в ИСУЛ. Ще я подкрепят и дъщеря й – сестра на бащата на детето, която е касиерка в голяма верига магазини.
„Много искам да взема детето. Аз го гледам от един месец. Ако синът ми и майката на детето го гледат, то ще умре при тях. Те нямат и с какво да го гледат”, изплака жената.

Зарязали бебето от „Люлин“, защото плачело и дразнело свекърватаПостоянен тормоз от свекървата и зълвата е подтикнал 24-годишната Галя Рангелова от столичния кварта…Oct 11 2019vijti.com

Розета признава, че е изгонила от къщи сина си Михаил Кьосев и майката на бебето Галя Рангелова от дома си веднага, след като двамата са били освободени от ареста.
Двойката бе задържана, след като захвърлиха бебето на площадката пред бащиния апартамент на Галя. Не е ясно къде са те в момента.
Галя и Михаил живеели в „Люлин 6“ при бащата на 24-годишната жена. Оттам обаче също са изгонени, след като на възрастния човек му омръзнало да слуша безспирните скандали между двамата.


Следва преместване при майката на Михаил, но след инцидента с детето и тя се закани повече да не ги пусне в дома си.
Съседи на семействата твърдят, че родителите са с психически проблеми. За Михаил се знае, че е бил освидетелстван от ТЕЛК заради психично заболяване. Той не е искал да работи нищо и вероятно заради това срещу дребни суми се съгласил да му прехвърлят 4 чужди фирми с огромни дългове.

Майката Галя пък е правила два опита за самоубийство и има особено поведение, твърдят запознатите с битието им. „Миналото лято заедно с нейния приятел замерваше децата отвън, които си играеха, с някакви пликове с вода. Отделно беше влюбена в някакво момче и беше изписала всички стени в блока с името му. Имаше проблеми с алкохола. Аз си спомням, че няколко пъти съм я засичала да пие и наистина не беше добре”, разказа съседка на Галя.
За Михаил живеещите в блока твърдят, че бил спокоен и безпроблемен, но навремето е бил в помощно училище заради проблеми с говора и мисловната дейност.
Източник: lupa.bg

Ето ги родителите, които изоставиха бебето си в СофияРодителите, които изоставиха бебето си на етажна площадка в блок в София, бяха освободени от ареста …Oct 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!