„Обувките на Исус“ – 3000 долара

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В резервоарче в подметките на маратонките са складирани 60 милилитра светена вода от река Йордан.вФирмата „Найки“ пуска на пазара маратонки със светена вода в подметките и разпятие, висящо на връзките, съобщава в. „Метро“.

Няколко много полезни трика, с които ще поддържате дрехите и обувките си в перфектно състояниеПиснало ви е от петна, миризми и други неудобности, с които постоянно се сблъсквате, стане ли дума з…May 28 2019vijti.com

Богохулният донякъде продукт носи търговската марка Air Max 97. В резервоарче в подметките на маратонките са складирани 60 милилитра светена вода от река Йордан.

Новият артикул бързо беше кръстен „Обувките на Исус“. За да бъде всичко богоугодно, те носят и псалм от Евангелието на Матея.

Цената на новите маратонки е 3000 долара. Шегаджии се будалкат в мрежата, че в скоро време трябва да очакваме от „Найки“ и маратонки с бранд Юда Искариотски.

"Обувките на Исус" - 3000 долара
Източник: Lupa.bg

Красива блондинка си купи нови обувки и едва не загуби краката си Красивата блондинка живее в английското село Билингсбърст, окръг Западен Съсекс.
Като всяка жена и …
Aug 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!