Бързо тесто за пица – без мая, без яйца и мляко! Тънко, плътно и хрупкаво!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато гостите са на път да пристигнат, а в кухнята няма нищо, ще ви помогне една рецепта за приготвяне на тесто за пица без мая!
Омесването му е доста просто, особено ако имате инструкции стъпка по стъпка.
След това трябва да наредите отгоре продуктите, които имате късмет да намерите в хладилника и просто да сложите всичко това във фурната.
В това тесто няма бакпулвер, сода или мая, така че то става тънко и доста плътно, като пита хляб. Ето я и днешната рецепта на 365 Новини
Никой не е предполагал: Клиенти разказаха истината за пицарията на ЛеоВъзмутени клиенти в потрес от пицарията на риалити героя, узна HotArena. Те разказаха неща, които ве…Aug 3 2019vijti.com
СЪСТАВКИ
2 с. л. брашно
1/2 с. л. вода
3 супени лъжици л. растително масло
щипка сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Пресейте брашното в дълбока купа.
Добавете вода постепенно. Налейте малко и опитайте да месите, ако е необходимо, добавете още. Добавете сол и олио. По-добре е да вземете зехтин, но също е подходящо слънчогледово масло. Омесете тестото.

Покрийте тестото и оставете за 20-30 минути. През това време то ще стане по-еластично, лесно се разточва и няма да се разкъсва.
След половин час тестото може да се разточи. От тези съставки можете да разточите тесто с дебелина 2-3 мм върху 1 лист за печене.
Бързото тесто за пица без мая трябва да се пече във фурната за 7-10 минути при температура 200 градуса. Подходящо е и за приготвяне на пица в тиган.
Има много начини да се насладите на вкуса на хрупкавото тесто, с различни добавки отгоре. Изотчник: брадва

Виктория Петрова била сервитьорка в пицария, така е подпомогнала образованието сиВиктория Петрова, която е сред най-известните лица на Би Ти Ви, е влюбена в работата си. Винаги е би…Jun 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!