4 зодии сбъдват мечтите си, друга удря джакпота

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен
Този понеделник може да се окаже ключов за развитието на бизнеса ви. Ще ви се наложи да сте гъвкави и да покажете умение за адаптивност, за да уверите по-висшестоящите във вашата надеждност.

Любовен уикенд хороскоп за 5-6 октомври: Кои зодии ще се носят на крилете на любовтаОвен
През този уикенд Овните ще трябва да се потрудят значително, за да върви любовната им връзка по…
Oct 5 2019vijti.com

Телец
Този понеделник потърсете истината у себе си. На света има хиляди мнения с техните нюанси. Те не са ви нужни. Вие имате достатъчно опит и знания, за да си отговорите на важните въпроси сами.

Близнаци
Най-успешното, което може да направите днес е да проведете всички преговори, които са възможни през деня. Сега ще имате уникалната способност да продадете и хладилник на ескимос.

Рак
Заловили сте се с тежки задачи, които сте обещали, че ще изпълните. Ще имате късмета да получите отсрочка, но занапред не се залавяйте с толкова много отговорности.

Лъв
В живота най-големите радости и сълзи са свързани именно с любовта. За някои зодии октомври определено няма да донесе много положителн…Пътят ви днес ще е лек и безоблачен. Използвайте времето, за да отметнете най-трудното, защото през останалата част от седмицата няма да имате толкова възможности.

Дева
Не пренебрегвайте сигналите на организма ви за преумора. Ако се чувствате отпаднали най-добре останете в леглото.

Везни
Денят ще ви подскаже най-доброто решение за назрял проблем. Не бързайте да се решавате на крайни стъпки. Бързайте бавно!

Скорпион
Денят ще ви зарадва с добра новина. Може да намалите активността за известно време. Използвайте тази възможност, за да си доставите ваши лични удоволствия.

Стрелец
Денят ще ви зарадва с подкрепа от страна на семейството, за която не сте и мечтали. Имате повече любов, отколкото сте предполагали. Насладете ѝ се.

Козирог
Слънцето навлиза в една от своите най-ниски точки в космическата ера, а слънчевите лъчи не са като всички предходни месеци на 2018 г., Този понеделник се погрижете да сте на ниво във всяко едно отношение. Очакват ви важни, но непредвидени срещи, от които може да спечелите много.

Водолей
Този понеделник ще намерите всичко, което търсите, така че запретнете ръкави и си поставете високи цели.

Риби
Този понеделник е възможно да не сте в добра кондиция. Не се претоварвайте, ако видите, че нямате достатъчно сили за рутинните ви задължения.
Източник: Actualno.com

2020 г. ще е истинско изпитание за тези 3 зодииВъпреки че до края на годината има още време, е добре да надникнем в бъдещето и да разберем какво са…Oct 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!