Обявиха топастроложката Алена за Алберт Айнщайн в Германия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Обявиха топастроложката Алена за Алберт Айнщайн в Германия, съобщава „България Днес“. Светлана Тилкова, както е истинското име на нумероложката, предизвика истински фурор в края на септември. Тя посети град Бад Кисинген, за да представи новата си книга пред Съюза на германските астролози, в който е единственият член от цяла Източна Европа.
„Светлана е Айнщайн на Германския астрологичен съюз, който от неработещата в началото на третото хилядолетие класическа Матрица на Питагор, създаде Универсалната матрица, работеща във всички бъдещи хилядолетия“, заяви първият председател на съюза Клеменс Лудвиг.
Седмичен хороскоп 7-13 октомври: Какво вещаят звездите за новата седмица според хороскопа на Алена септОвен През идната седмица астрологическите влияния ще са позитивни за вас, що се отнася до бизнеса и …Oct 6 2019vijti.com

Матрицата на Питагор е система, при която въз основа на датата се получава числова поредица на цифрите от 1 до 9. За всяка дата тази числова поредица е уникална. С настъпването на третото хилядолетие Матрицата на Питагор показа три недостатъка, които в изчислителните редове дават негодни за използване резултати. Преди осемнадесет години Алена се захваща да поправи тези недостатъци. Тя променя математическия изчислителен апарат на Питагоровия квадрат и с над петдесет хиляди хороскопа проверява верността на новите тълкувания. Накрая неуморният й труд дава резултат, а немското издание на книгата „Универсалната матрица на Питагор“ й донесе високо признание.

„Промените, които направих в изчислителния порядък при изграждане на Матрицата на Питагор, ни позволяват да преодолеем неговите недостатъци и да превърнем матрицата в универсална, работеща за всяка дата на раждане и летоброене, изписвани чрез арабските числа. Изчислителният апарат на матрицата работи дори за един милион години напред във времето, стига човечеството и тогава да използва настоящия календар“, коментира самата Светлана.
Източник: novini.bg
Преслава и Галена не могат да се гледат заради Галин: Преслава извършила непростим гряхΠpecлaвa и Гaлeнa нe мoгaт дa ce глeдaт зapaди Гaлин Cтapa любoвнa иcтopия cтoи в ocнoвaтa нa paзpив…Sep 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!