Емилия потъна в скръб: Певицата загуби много скъп човек

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Учителят на Емилия – Димитър Колев почина, научи HotArena.
Музикантът дава тласък на кариерата на сегашната звезда преди много години. Именно Колев разкрива таланта на блондинката, която е сред най-големите звезди у нас.
„Той беше човек, на когото дължа много от това, което съм в момента, Един човек, който ми даде толкова много! Даде ми основата, която до ден днешен ми е нужна, и се гордея, че точно той беше първият ми учител по музика“, казва Емилия, цитирана от „България Днес“.
Мира на Емилия навърши три годинки: Певицата умили феновете с посланието към дъщеря сиМира на Емилия навърши три годинки, певицата трогна феновете си с посланието към дъщеря си Емилия тр…Oct 4 2019vijti.com

Припомняме, че наскоро Мира на Емилия навърши три годинки, певицата трогна феновете си с посланието към дъщеря си
Емилия трогна всички с думите, които написа по случай рождения ден на дъщеря й. Днес, точно преди три години, на бял свят се е появила малката Мира. Емилия не пропусна да поздрави своята принцеса в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.
„На трети октомври преди три години беше понеделник – слънчев и прекрасен ден като днешния. Събудих се и дори не подозирах, че точно на този ден ще се видя с моето второ слънчице.

Предстоеше ми нормален преглед, а всъщност се оказа, че големият ден е дошъл. Бях щастлива, същевременно уплашена – вече знаех какво предстои.
В 16:42 видях и чух едно прекрасно създание, което знаех, че обичам повече от всичко и че ще се моля всеки ден на Господ да я пази и закриля“, разказва Емилия за един най-хубавите си дни – раждането на дъщеря й Мира в профила си.
„Обичаме те, Мира! Ти си ни най-малкото и сладко човече вкъщи.

Желаем ти прекрасно детство и тази артистичност и тази прекрасна усмивка, да бъдат с теб завинаги!!! Честит рожден ден, Слънчице!!! Целуваме те цялото семейство“, пише още поп фолк изпълнителката, завършвайки поста си в много емотикони сърца.
Едва за няколко минути поста на Емилия събра над 3000 харесвания. Заваляха и хиляди пожелания към малката рожденичка за личния й празник от почитатели и колеги на поп фолк изпълнителката. Те й желаят да е здрава, щастлива и „да расте в мир, любов и много щури и безгрижни игри“.
Засега Емилия е споделила само един кадър, на който целува Мира. Феновете на поп фолк изпълнителката обаче се надяват, че тя ще ги зарадва с още кадри от празника на малката си принцеса.
Източник: Хотарена
Емилия пусна снимка от спалнята си и показа изненадата от Жорж БашурЕмилия получи голяма изненада от Жорж Башур Емилия получи невероятна изненада от съпруга си Жорж Баш…Aug 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!