Бонка на Юксел стана милионерка от кучета

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата съпруга на Юксел Кадриев Бонка цъфти и визуално, и финансово, откакто наби шута на телевизионера след шумно и изпълнено с отвратителни взаимни обвинения бракоразводно дело. Някогашната оперна певица в момента е собственик на един от най-големите кучешки развъдници на Балканите, а годишният й оборот възлиза на 4-5 милиона евро, научи ексклузивно Lupa.bg от специалисти в бранша.
Бонка Георгиева, която сега носи фамилията на новия си съпруг Янош Ласло, се е установила в сръбския град Суботица, разположен близо до границата с Унгария. Там отглежда стотици породисти животни за продан, участие в състезания и киноложки изложби.
Юксел Кадриев отново посегна към алкохола, въпреки инцидента в миналото, заради който си изпати лошоЮксел Кадриев е вдигнал алкохолното ембарго и отново си позволява да надига чашката. Любимата напитк…Aug 11 2019vijti.com

Проверка на Lupa.bg показа, че само днес фирмата й „Балкански шедьовър” е обявила за продажба при песа от различни породи с цени межди 1100 и 1600 евро.

Бонка цъфти, откакто се раздели с телевизионера
Певицата никога не е крила, че е напълно обсебена от кучетата, които отглежда от години. Хобито й обаче се е превърнало в изключително доходоносен бизнес благодарение на финансовата помощ на съпруга й Ласло. Бонка е луда по масивната английска порода нюфаундленд. Кучетата от този вид могат да достигнат тегло до 70 килограма и са селектирани за извличането на тежки рибарски лодки на брега.

Още преди да се раздели с водещия на новините по Би Ти Ви, Бонка стана основател на Националния български нюфаундленд клуб. Бившата на Юксел Кадриев няма никакво намерение да се връща в България, за да е по-близо до детето си – 18-годишната вече Габриела. Г-жа Ласло предпочита щерка й да гостува в развъдника, като разбира се щедро поема всички пътни разходи на девойката.
Разводът на Бонка Георгиева и Юксел Кадриев се проточи няколко години заради това,че двамата не можеха да се разберат за родителските права над дъщеря си Габриела. В крайна сметка тв звездата продължи да отглежда 14-годишното момиче.

Припомняме също, че водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев не е стъпвал на гроба на последната си любов – варненката Диди Янкова. На 21 юни миналата година морската столица потъна в скръб, след като красивата бизнес дама и хореограф на конкурса „Мис Варна” угасна от рак.
52-годишната Диди бе муза на журналиста в продължение на около година. Двамата след това се разделиха тихомълком, а впоследствие Кадриев така и не афишира друга публична връзка. Тези дни актрисата Яна Маринова шокира със своя снимка, направена на гроба на своята покойна приятелка.
Преди да издъхне от коварната болест миналата пролет, Диди се мъчила жестоко около 3 месеца.
Източник: Лупа
Юксел Кадриев не стъпва на гроба на последната си любов, Яна Маринова ридае за приятелката сиВодещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев не е стъпвал на гроба на последната си любов – варнен…Jul 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!