Андреа пусна обява: Търси си човек…

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фолкпевицата Андреа шокира последователите си в Инстаграм с доста нетипична обява. Певицата обяснява надълго и нашироко от какъв човек точно има нужда.
Откакто се махна от „Пайнер“, а явно и раздялата с Кубрат Пулев е повлияла, но музикалната кариера на Андреа тотално замря. От водещо име в тази индустрия сега се превърна в треторазрядна певачка, която от дъжд на вятър има по някое участие срещу скромната сума от 1500 лв.

След месеци мълчание Кубрат Пулев изригна с тежки думи за Андреа и разказа за нечувани скандалиКрай на всякакви догадки и спекулации! Месеци нареди всички си задавахме въпроса дали наистина Кубра…Sep 30 2019vijti.com

Изпълнителката на „Неблагодарен“ явно е замислила нещо. В Инстаграм тя сподели, че си търси личен асистент със средно ниво на владеене на английски език и компютърна грамотност. Певицата е оставила е координати за кандидатстване.

Най-вероятно певицата възнамерява да се възползва от славата покрай болезнената раздяла с Кобрата и да се опита да възвърне старите си позиции в попфолка. Вече е започнала да наема екип от специалисти, които да се грижат за нейния имидж.

Има всички шансове да прикове отново вниманието на своите почитатели, след като в момента името й е едно от най-обсъжданите покрай края на връзката й с Кубрат Пулев и рязкото качване на килограмите, вероятно от някакво хормонално заболяване. Източник: Блиц

Кубрат Пулев най-сетне призна: Скарахме се много крайно с Андреа, тя е миналоВИЗИТКА
Кубрат Пулев е роден на 4 май 1981 г. в София. Баща му Венко е бивш шампион на България по б…
Sep 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!