Съпругът ми поиска да доведе любовницата си у дома: Това, което се случи след това ме съсипа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Винаги съм вярвала, че със съпруга ми сме силно и сплотено семейство. Венци беше романтичен мъж, който често ми подаряваше цветя без причина, организираше ми романтични вечери, а аз от своя страна изпълнявах всичките му капризи. Ако споменеше, че му се хапва кекс, вече бърках тестото в кухнята. Къщата ни беше подредена, дрехите – изпрани и изгладени, във всяка стая светеше от чистота. Но след раждането на сина ни всичко се промени. Съпругът ми искрено не разбираше как, седейки вкъщи по цял ден, не се справям с домакинската работа. А синът ни беше много неспокойно дете, нощем плачеше, през деня не слизаше от ръцете ми, затова колкото и да се стараех, не успявах да подредя къщата ни.
Историята за едно момиче, изгонено от родителите си: През цялото си детство изпитвах постоянен глад, дори насън си представях как ям хранаИсторията за това бременно момиче ще ви разтърси. Израснах в бедно семейство, майка ми работеше на д…Oct 4 2019vijti.com

Недоволен от промяната, Венци все по-често започна да се оплаква. Въпреки че не ми помагаше с нищо, вечер не спираше да мърмори, че втори ден яде една и съща храна. Когато синът ни навърши годинка, забременях отново. Съпругът ми реагира доста студено на новината, че очакваме второ дете и с времето отношенията ни се влошиха дотам, че напълно се отчуждихме. Неотдавна, година и половина след раждането на дъщеря ни, Венци се прибра от работа и директно ми заяви, че ще трябва да се изнеса от апартамента. Оказа се, че от дълго време е имал любовница и настояваше да я доведе в дома ни, а мен да изхвърли на улицата.

Сега се чудя как ще се справя сама с две деца. Не мога да кажа, че мъжът ми е лош баща, напротив – той е много нежен към тях и никога не им повишава тон. Но аз нямам къде да отида. Родителите ми са почитатели на алкохола, пушат в жилището, ругаят се, крещят, мръсно е; като цяло, не искам децата дори ден да прекарат в подобна обстановка. Обмислям да ги оставя при баща им за известно време, докато си намеря подходяща работа и изкарам малко пари. Боли ме, че Венци ще доведе друга жена в апартамента, в който прекарахме толкова хубави мигове заедно. Още го обичам и се надявам някой ден да осъзнае колко голяма грешка допуска, избирайки любовницата си пред мен – законната му съпруга.
Източник: Лична драма
С любовника ми се запознахме в офиса: Забременях от него и въобще не се срамувамНай-трудното в подобни отношения е да се научим да абстрахираме от омразата и неразбирателството. Мо…Oct 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!