Любовен хороскоп за 30 септември – 6 октомври: Първата седмица на октомври ще ни очарова в любовно отношение

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първата седмица на октомври ще ни изненада. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
Ако случайно сте се съмнявали в любовта на половинката си, сега ще видите, че това е било излишно. Той или тя ще ви засвидетелства своята любов, но вие не бъдете твърде властни. Връзката ви върви гладко, но ако има и най-малко съмнение помежду ви, това ще наруши хармонията ви. За щастие, тази седмица Марс ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор, което ще направи любовния климат топъл и приятен.
Седмичен хороскоп за периода от 30 септември да 6 октомври: Какво ни очаква през новата седмицаОвните навлизат в атрактивен и активен период, а добрата перспектива за Телците е работа в екип. Бли…Sep 29 2019vijti.com

Телец
Тази седмица Меркурий ще се премести във вашия сектор на взаимоотношенията и ще остане там доста дълго време. В края на месеца той ще заеме отново ретроградна позиция. Обърнете сега внимание на важните въпроси с любимия човек. Ако искате да задълбочите взаимоотношенията си ще може да го направите благодарение на Плутон. Необвързаните Телци могат да имат добри шансове за нова любов.
Близнаци
Ако от известно време нямате половинка до себе си, бъдете готови за промяна. Ще се появи някой, който ще предизвика интереса ви. Марс ще се премести във вашия любовен сектор и има големи индикации, че до 19 ноември с определена личност могат да се случат чудесни неща в любовта.

Насладете се на ухажването! Ако вече сте обвързани ще се радвате на романтика.
Рак
За необвързаните Раци любовта ще бъде рестартирана. Плутон, владетелят на вашия романтичен сектор, ще ви окаже своята подкрепа. Възможно е да срещнете интересна личност, която да привлече вниманието ви. Ако пък вече сте във връзка, по-добре не се събирайте с роднини, защото са възможни кавги между тях и половинката ви.
Лъв
Лъвовете ще се радват на силна космическа връзка тази седмица. Ще се намеси Марс, но това не бива да ви плаши. Ще може да продължите да поддържате хармонични и взаимно удовлетворяващи разговори с любимия човек. Ако пък изпитваме емоции към някого, но нямате сериозна връзка, може да дадете знак за вашите чувства.

Дева
Девите ще имат желанието да разговарят с любимия човек на дълбоки теми. Възможно е дори да споделите голяма тайна на половинката си. Ако се срещате с някого, то ще има много въпроси, които ще ви вълнуват. Отговорите отново може да намерите с добра комуникация. Като цяло седмицата ще е благоприятна за вас в любовен план.
Везни
Венера е във вашия знак, което ви прави абсолютно привлекателни, уважаеми Везни! Тя ще има добра позиция към Плутон, което ще засили вашата сексуалност. Може да се радвате на нови обожатели. В края на седмицата Марс ще влезе във вашия знак и така ще се задържи до 19 ноември. Без дори да се опитвате, излъчването ви ще привлича. Възползвайте се!

Скорпион
Тази седмица любовта ще достигне своите пикове. Имате сложен любовен казус, любовна афера или пък триъгълник? Екстремно се движите през любовта, което може да доведе до разпад. Комуникацията може да е напрегната без значение дали сте във връзка или някой е привлякъл вниманието ви. Ако любовта е достатъчно силна ще успеете да преминете през трудностите.
Стрелец
Марс, владетелят на вашия романтичен сектор, ще промени играта в любовния ви живот. Необвързаните представители на зодията е възможно да започнат връзка с някой познат, приятел. За обвързаните Стрелци ще е малко по-сложно, защото може да се окаже, че нещо премълчават от половинката си. Какво се случва?

Козирог
Плутон ще окаже влияние на вашия зодиакален знак, което ще направи интензивна любовта. Любимият човек ще забележи вашата загриженост и желание да контролирате нещата и това определено му харесва. Но това, което наистина ще се подобри са вашите интимни моменти в спалнята.
Водолей
Марс ще направи така, че Водолеите ще имат възможността да се насладят на сексуални приключения. Това ще важи за тези, които нямат сериозна връзка, но и за обвързаните представители на зодията. Ако вече си имате сериозна половинка, ще продължите да развивате връзката ви.
Риби
Очаквайте еротичен обрат в сексуалния ви живот! Гореща любовна седмица ви очаква, Риби! Насладете ѝ се.
Източник: az-jenata
Паричен хороскоп за Октомври: Всички ще имат пари, но 3 знака ще забогатеят драстичноАстрологът Павел Глоба нарече октомври месеца на парите и уточни, че три знака от зодиака ще имат ос…Sep 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!