Протеже на Слави е новата Преслава: Иска да създава песни като тези на Трифонов – усеща този стил с душа и сърце

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Даниела Пирянкова, която бе избрана от Слави Трифонов за колежка на г-н Андреев и Крисия в рубриката „Запознай се с малките“ в спрялото телевизионно шоу, прилича досущ на фолкзвездата и не спира да демонстрира своята привързаност към Преслава.
Малката певица оформя фризурата си, грима и дори израженията на лицето в пълен синхрон с Преслава, забелязват меломани. Наред с това Пирянкова не престава да публикува в личните си профили в социалните мрежи песни на добричлийката, цитирайки пасажи от най-силните й текстове и явно показвайки своята привързаност към нея.
Сред палавите текстове, които Даниела цитира в своите постове, са „виж ме сега в режим неприлична“, „пияна ли съм сега не знам“, „само с поглед ти ме пращаш в рая“ и „с мене ще забравиш ти всички дето с тебе са били!“.
Кога тръгва телевизията на Слави Трифонов и кои ще са в нея: Изненади не липсватТeлeвизиятa нa Cлaви Трифoнoв тръгвa cлeд мecтнитe избoри, cъoбщи TrаffiсNеws. Шoумeнът вeчe cъбирa …Sep 25 2019vijti.com

Още доста време преди да приключи „Шоуто на Слави“, Даниела се ориентира към чалгата и влезе в редиците на „Пайнер“. Не е е тайна, че това нейно решение шокира доста от зрителите, които чуха от нея по-рано желанието й да продължава да пее поп песни, което е силата й и благодарение на които доби популярност, пише „България Днес“. Изненадата наистина бе голяма, тъй като
вместо това Даниела се превърна в най-младата фолкпевица на музикалния гигант в лекия жанр и започна все по-често да показва разголено и секси тяло в прилепнали рокли и на плажа. Като чалга певица 15-годишната тийнейджърка вече пусна първата си песен. В нея тя се изявява като лошо момиче.
„Като водка хващаш ме, да се правиш на добра недей, запознай се с лошата, дето ще ти скъса кожата“, реди рими младата изпълнителка. В песента „Бомба“ Пирянкова съветва неизвестен младеж „по-добре с мене недей, ама щом си търсиш проблем, ще ти създам, разчитай на мен“.

В интервю пред младежки онлайн портал, преди да напусне Слави, младата певица обяви, че иска да създава песни като тези на Трифонов, защото усеща този стил с душа и сърце. Тогава Даниела бе категорична, че иска да прави българска музика и фолклор, но в по-модерен аранжимент.
Пожелаваме на Даниела Пирянкова успех с новите начинания!
Източник: Марица
Слави Трифонов вдига сватбата на годината: Венчавката в топ 5 на звездните сватби за 2019Cлaви Tpифoнoв cтягa cвaтбa, плeмeнниĸът мy ce жeни Гopчивo! Cлaви Tpифoнoв вдигa тeжĸa cвaтбa и тo …Sep 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!