Лечебна отвара за 100 заболявания: Приготвя се само с 2 съставки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Още от незапомнени времена хората мечтаят за универсално лекарство, което да помага при всякакви заболявания. За съжаление науката още не е открила тази панацея, пише zdrave.to.
Въпреки това има една отвара за 100 болежки, която се приготвя само с две съставки. Едната от тях е виното.
То отдавна е незаменим компонент в ежедневната диета на дълготрайните. И всичко това, защото тази напитка съдържа много полезни вещества, които влияят положително върху работата на стомашно-чревния тракт и сърдечно-съдовата система.
Полезните свойства на чесъна също са известни отдавна. Този естествен антибиотик убива микробите и вирусите, подобрява кръвообращението и понижава холестерола.
Откакто започнах с тази отвара, забравих за холестерол и кръвно, а и кожата ми стана като на бебеЧервената детелина е разпространено ливадно цвете, което пчелите много обичат. И неслучайно. Освен с…Aug 18 2019vijti.com

Тинктурата от чесън върху червено вино е незаменим помощник за тези, които постоянно изпитват резки промени в кръвното налягане.
Също така това лекарство перфектно укрепва имунната система, пречиства кръвта, има положителен ефект върху женската репродуктивна система.
Днес ще споделим с вас уникална рецепта за тинктура от чесън, надяваме се, че ще ви бъде полезна.
Тинктура от чесън
СЪСТАВКИТЕ
12 скилидки чесън

1 литър червено вино
ПОДГОТОВКА
Нарежете всяка скилидка чесън на 4 части и ги поставете в стъклен буркан.
Залейте скилидките чесън с вино и затворете буркана плътно с капак
Поставете буркана на тъмно хладно място за 2 седмици.
Разклащайте буркана 2-3 пъти на ден.

След 14 дни прецедете тинктурата и я изсипете в тъмна стъклена бутилка.
Вземете лекарството по 1 чаена лъжичка 3 пъти на ден в продължение на 30 дни. След 6 месеца можете да повторите курса отново.
Тази тинктура е противопоказана при деца под 16 години, бременни, хора с гастрит, панкреатит, стомашна язва. Преди да приемете лекарството, не забравяйте да се консултирате с вашия лекар.
Ползи за здравето от чесъна:
Чрез чесъна може отлично да си набавите манган – 23% от дневната стойност – съдържа жизненоважни ензими и антиоксиданти, които изпълняват какви ли не невероятни подвизи в нашите тела. Да назовем някои от тях – здравословното формиране на костите и съединителната тъкан, костния метаболизъм, усвояването на калций, както и правилното функциониране на щитовидната жлеза.

Чесънът също съдържа 17% от дневната стойност на витамин В6, 15% на витамин С, едновременно разпределяйки в добри количества калций, фосфор и селен.
Многобройни проучвания показват здравословният потенциал на чесъна за почти всяка част на тялото, от премахването на тежки метали до предотвратяването на множество заболявания, такива като обикновената настинка, втвърдяването на артериите, гангрената, унищожаването на замърсителите в бебешките продукти, а дори и за забавяне на процеса на стареене.
Източник: Марица
Редовно си правя от тази отвара от борови иглички – да имам под ръка, че като вдигна кръвно, само тя ме спасяваОтвара, която може да помогне на много хора, страдащи от хипертония. Такива хора най-вероятно години…Jul 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!