Почина Ангел Свинаря: Той беше богатия любовник и спонсор на Галена, Мара, Роси Иванова и още един куп певици и манекенки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вчера е починал известният като любовник и спонсор на цял отбор певици и манекенки Ангел Танев – Свинаря, научи HotArena.
Информацията ни беше потвърдена и от негови близки.
63- годишния Ангел Свинаря се сочеше като един от най – богатите българи. Прякорът му идва от бизнеса му с месо. Милионерът притежаваше огромно имение близо до Стара Загора, където гостенки с преспиване са били половината изпълнителки от Пайнер.
Последната му връзка беше с бившата Мис България Роси Иванова.
Галена не спира да сипе огън и жлъч срещу Преслава, войната става все по-ожесточенаГалена не спира да сипе огън и жлъч срещу Преслава Войната между Преслава и Галена не спира, а става…Sep 6 2019vijti.com

Преди това през имението му според клюките са минавали Галена, Мария, Анелия, плеймейтки и манекенки.
Сванаря организираше и партитата на които канеше Горан Брегович, Лепа Брена и Цеца Величкович и то трите сръбски легенди накуп.
Поднасяме съболезнования на семейството и близките на Танев.
Преди време медиите отбелязаха връзката на поп фолк певицата Мария и Ангел Танев така:
Попфолк певицата Мария е свикнала на висок стандарт и гледа да не го губи, пише Блиц.  След като Християн Гущеров я заряза, тя си намери друг източник на финанси.
Мария върти любов с 60-годишен Става въпрос за Ангел Тенев, твърди „Уикенд“. Той се занимава с износ на месни продукти, поради което е известен като Ангел Свинаря. Връзката на двамата датира от пролетта. Още не живеят заедно, но споделят всичко друго.

Мария разкри във “ВИП Брадър“, че настоящият й възлюбен е най-добрият и стойностен мъж, с когото някога е била. Той бил огромен джентълмен и я уважавал до болка. Певицата си изпати цели два пъти преди това. Тя бе омъжена за богаташите Митко Андонов и Християн Гущеров, които й осигуриха висок стандарт, но се отнасяха с нея пренебрежително.
Ангел Свинаря обаче е от старата школа и това си личи не само заради високата му възраст. Той е прехвърлил 60-те, но показва на любимата си, що е то истински мъж.
Ангел всяка сутрин я събуждал със закуска в леглото и топла целувка. Той пръскал луди пари по техни екскурзии из България и чужбина.
Освен това и самият му характер бил много благ. Постоянно я изненадвал с мили жестове и никога не й повишавал тон.
Всичко това се харесвало на Мара Отварачката, защото досега тя била свикнала мъжете да са груби с нея и да не я уважават. Разбирайки, че има и друг типаж мъже, тя се почувствала много уютно и започнала да му подмята намеци за сериозно обвързване.
Източник: hotarena.net
Децата на Галена се срамували от поведението им, обирали подигравки от съучениците сиТотална промяна в имиджа ще претърпи в следващите месеци фолк звездата Галена, узна HotArena. Златна…Jul 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!