Изплува голямата тайна на убития български боксьор

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Починалият български боксьор Борис Станчов се е състезавал на професионалния ринг под чуждо име, за да не трупа загуби на своето.
Той се е представял като Исус Величков (името на братовчед му) в 6 мача, включително по време на фаталната среща в Албания, когато получи инфаркт на ринга, а по-късно почина в болница.
Това поне е мнението на негов съотборник от боксовия клуб. Пред БТВ той сподели, че Станчов се е биел в чужбина, само и единствено заради парите, без да има нужната подготовка за професионалния ринг.
Боксьорът е бил наясно, че ще губи срещите си, заради което е ползвал документите на братовчед си.
Сестрата на мистериозно загиналия български боксьор: Съмнявам се, че убиха баткоМистерията около загиналия български боксьор Борис Станчов се заплита все повече. Нашенецът почина в…Sep 23 2019vijti.com

Той е получвал суми между 200 и 400 евро за мачовете. С фаталния мач е заработил 400 евро, които днес мениджърът му е предал на неговите родители.
Самите те разкриха недоумението си как синът им се е биел с чужди докумнети. Станчов е преминавал международните граници със своята лична карта, но на състезанията се е явявал като Исус Величков.
Пред БТВ Мениджърът му Венцислав Георгиев, заяви че е шокиран от случилото се.
Той нямал идея за измамата, като в продължение на година и половина живеел с убеждението, че представляваният от него боксьор се е казвал Исус Величков.
Според самия Величков, всички около братовчед му са били наясно с измамата.

Той сам призна, че е давал личната карта на Борис Станчов срещу уверение от негова страна, че всичко ще бъде наред.
Мениджърът Венцислав Георгиев бе изслушан от Българския професионален боксов съюз.
Именно това е организацията, която издава разрешителните за професионални мачове.
Оказа се обаче, че го прави без да изисква личното присъствие на боксьорите, което е улеснило измамата.
За по-строг контрол при издаването на разрешителни призова и министър Красен Кралев, който, заяви, че ще задейства разследване по случая.

Сестрата на боксьора Ани обаче хвърли големи съмнения около кончината му. Тя има подозрения, че брат й е убит, а кадрите от мача са изрязани, тъй като се крие точно какво е станало.
„Съмнявам се на 1000%, че той е убит, понеже голяма част от клипа е изрязан и оригиналното видео го няма никъде, защо питам?!”, жалва се Ани.
Източник: Брадва
Андреа се оплака, че живяла в кошмар с Кобрата: Боксьорът я малтретирал психически, започнала да пълнее от стресAндpea живялa в ĸoшмap c Koбpaтa, бoĸcьopът я мaлтpeтиpaл пcиxичecĸи Aндpea билa пoдлoжeнa нa пcиxич…Jul 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!