Мая Манолова: София е похитен град, ще го върна на гражданите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Моята цел е София – похитеният град, да бъде върнат на гражданите. Това заяви кандидатът за кмет на столицата Мая Манолова пред Нова телевизия. Тя подчерта, че за нея е важна подкрепата и от ляво, и от дясно, тъй като всеки гражданин би бил от полза за нейното избиране за кмет на столицата.
Каузата ми е „София“ и смяна на модела на управление. За мен е важно хората да припознаят у мен човекът, който може да направи тази промяна. Аз се боря за всеки избирател и не ги деля, заяви Манолова.
По думите ѝ в момента управлението на София не е дясно, а е задкулисно и обрасло.
Професор доказал, че Мая Манолова не е юрист и няма право да е адвокатРазкритието, че Мая Манолова има съмнителна диплома от Москва, разбуни духовете сред обществото. Док…Sep 11 2019vijti.com

Ако парламентът дава някъде пари, това е София. С милиард и половина годишно могат да се направят чудеса. Моята амбиция е първо да спечеля изборите, а след това да управлявам заедно с гражданите, смята доскорошният омбудсман.
Манолова признава работата на Йорданка Фандъкова и мисли, че тя се старае вече 14 години, но въпреки това е нужна промяна в системата на управлението на столицата.
Дали не се плаща за всяко нещо по няколко пъти, да не се прави ремонт на ремонта, рекултивация на рекултивацията, нагласени ли са публичните поръчки, има ли приятелски бизнес кръг, който реално диктува управлението?

Днес от 14 часа в иновативно училище с IT специалисти ще обсъдим моите идеи за „Умен град“ – умно осветление, умен трафик, изцяло електронна община. Гражданите да могат да следят в реално време всяка обществена поръчка, всеки направен разход.
В навечерието на изборите г-жа Фандъкова обяви поръчки за стотици милиони левове – например поръчката за чистотата, каза Манолова.
Според нея така се всяват страхове, и то от действащата сила, което било признак на слабост.
В договорите за чистота има клауза, че те ще се продължат, докато бъде избрана друга фирма – изобщо няма опасност София да остане без почистване.

Защо госпожа Фандъкова обяви своята кандидатура преди моята, вече не излезе в отпуск? Не е честно да си правиш пиар през общински мероприятия. Когато кампания от опонента ми е изпълнена с внушения, компромати, кал и помия, това показва страх и липса на аргументи.
Хората около мен са натиснати, притеснени и заплашвани от властта. От хората в Обеля. Ето – Армен Назарян, който в началото ме подкрепи, бе притиснат и накаран да промени решението си“, заяви Мая Манолова.
Източник: Лупа
Мая Манолова вече ползва услугите на личен коафьор у дома и си плаща соленоМая Манолова вече ползва услугите на личен коафьор, който всяка сутрин минава през дома й в софийски…Sep 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!