Слави Трифонов помете Емил Кошлуков: Гологлавият шоумен извади „тежката артилерия”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов разби Емил Кошлуков!
Слави Трифонов буквално помете шефа на БНТ Емил Кошлуков. Гологлавият шоумен извади „тежката артилерия” и направи взриви публичното пространство. Ето как изригна в мрежата Дългия:
“През последните години рядко давам интервюта на българските медии. По обясними 111 причини. Единственото интервю, което дадох през последните близо 3 години беше за Българското национално радио. Това не е случайно.
Ванката изнесе студиото на Слави: Колоритният реквизитор на Слави Трифонов се сдоби с мили спомениКолоритният реквизитор на Слави Трифонов изнесе и последните остатъци от студиото на Дългия в Би Ти …Sep 16 2019vijti.com

През юни дадох това интервю за БНР, защото знам, че там работят достойни и свободни журналисти. И вчера тези журналисти отново доказаха, че са именно такива – достойни и свободни.
Вчера, като един, те застанаха твърдо не просто зад колегата си Силвия Великова, а зад свободата на словото.
За всички е видно, че опитът да бъде заглушен още един свободен глас, този път на Силвия Великова, е пореден епизод от упоритите стремежи да бъдат маргинализирани обществените медии, а и не само.

Ще припомня някои от предишните такива епизоди – за член на СЕМ (органът, който избира директорите на БНТ и БНР) беше избран висококвалифициран кадър, завършил във Враца аграрна икономика с успех 3,89.
Начело на Радио „София“ беше назначена висококвалифицираната 27-годишна водеща на „Еспресо с Роси“, завършила социология в Нов български университет.
И разбира се – за директор на БНТ беше избран стажантът от партийната телевизия „Алфа“, размахващият средни пръсти в национален ефир – Емил Кошлуков.
Всъщност, ако на „главанаците“ наистина им е толкова важно да заглушат и националното радио, да направят Емил Кошлуков директор и на БНР. Я колко добре се справя с БНТ, ще се справи и с БНР.

Той толкова добре се справя с националната телевизия, че ако тя спре, както скандално спря БНР, на никого няма да му направи впечатление”, изригна Слави Трифонов.
Припомняме, че Слави Трифонов скочи и срещу бившите си работодатели Би Ти Ви и срещу продуцента Маги Халваджиян. В гневен пост в социалната мрежа тв водещият сравни Евтим Милошев с гениалния италиански режисьор Федерико Фелини и допълни, че Би Ти Ви се нуждаят от психолог след раздялата с него, видя Lupa.bg.
„Тези дни се опитах да гледам предавания на националните телевизии. И какво видях? От Нова разбрах, че траките са фенове на Истанбулската конвенция, облечени в жълти електрикови бански, прабългарите са с розови бански, а до славяните не стигнах… защото не издържах.

Действието се развиваше на пустинен плаж, а незнайно защо отзад в кадър се виждаше хотел. Ама кой съм аз и какво разбирам от телевизия? По това време по Би Ти Ви имаше чорбаджии, а единият от чорбаджиите беше представен като млад успял бизнесмен, а всъщност се оказа, че е арестуван в Банско при акция срещу разпространението на наркотици“, започва коментара си гологлавият шоумен.
„Същият успял бизнесмен е карал с джипа си из Приморско и е стрелял от прозореца. Така според Би Ти Ви изглеждат успелите български бизнесмени. После пак се върнах на Нова. Розовите бански ги нямаше, беше започнал сериалът “Пътят на честта”. Сериалът е на Халваджиян. Да ви кажа – в сравнение с Халваджиян, Евтим Милошев е Фелини. Тази вечер пък, на мястото на „Шоуто на Слави“ Би Ти Ви пускат предаване на психоложката Ани Владимирова.

Явно след раздялата си с мен, Би Ти Ви се нуждаят от психолог“, завършва учиндолецът.
Lupa.bg видя, че за час постът на Трифонов събра над 300 положителни коментара, като почти всички го поздравяваха и питах кога започва новият му проект.
„Слави, липсва ми твоето присъствие в ефира, очаквам новото начало. Успех“, „Уникален си, Слави! Наистина без аналог!“ и „Липсваш ни! Наближава 15 септември, къде да те гледаме?“ – бяха само част от коментарите под поста на тв водещия.
Източник: kliuki.ws
Слави Трифонов скочи срещу бившите си работодатели: Би Ти Ви се нуждаят от психологСлави Трифонов скочи срещу бившите си работодатели Би Ти Ви и срещу продуцента Маги Халваджиян. В гн…Sep 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!