Завръща ли се на екран: Радина Червенова проговори за това какъв път ще поеме оттук-нататък

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Чувствам се отлично, нищо не ме тревожи“ – сподели пред „Уикенд“ Радина Червенова
Ваканцията на легендарната новинарка на БНТ Радина Червенова приключи на 9 септември – пише в. „Уикенд“. Същият ден тв звездата се прибра в София след няколкоседмичен отдих по морето и вътрешността на страната – отбелязва изданието.
„Чудесно си прекарваме с близките ми. Доста места посетихме и се чувствам отпочинала. Със здравето съм добре, нищо не ме тревожи в момента“ – споделя пред изданието съпругата на доскорошния шеф на националната телевизия Коко Каменаров. Тя години наред беше звезда на централната информационна емисия „По света и у нас“, но се разболя и слезе от екран.
Кошлуков изхвърли Радина Червенова от БНТ: Емблематичната водеща слага край на 35-годишната си славна кариераЕмблематичната водеща на новините по БНТ Радина Червенова слага край на 35-годишната си славна карие…Aug 18 2019vijti.com

Днес вече е преборила напълно тежката болест, но и е освободила щата си на „Сан Стефано“ 29.
Радина Червенова се раздели с БНТ малко след като мъжът й напусна директорския си пост заради издадена му присъда за неправомерно шофиране. Мълвеше се, че пръст в оттеглянато й има новоизбрания шеф Емил Кошлуков, но този слух и до ден днешен не е получил официално потвърждение.
„На сегашния етап все още не съм решила с какво ще се занимавам занапред. Твърде рано е да мисля за нова работа“ – заяви през седмицата Радина Червенова. Със сигурност занапред тя няма да се изявява като лице на новините по БНТ.

Припомняме, че преди година, когато срещу тогавашния генерален директор на БНТ Константин Каменаров се водят дела заради инцидент, при който той е шофирал с алкохол в кръвта, журналистът изживява един от най-тежките периоди в живота си.
Самият той твърди, че проблемът възниква заради изпита течност, състояща се от разтворена в спирт тинктура от Златен корен, но в крайна сметка тя се нарича алкохол. Ужасът му тогава не е свързан само с изхода от съдебните заседания, но и с болезнена лична драма, узна HotArena.
Тогава втората му съпруга – Радина Червенова, неочаквано изчезва от екран, тъй като й поставят неочаквана диагноза – рак на гърдата.

Разкритието на лекарите е шокиращо, тъй като тв водещата винаги се е грижила за здравето си, редовно ходела на профилактични прегледи и никога не е имало симптоми за подобно фатално заболяване. При това то е открито в напреднал стадий, писа „Галерия“.
Радина се опитва да запази самообладание и преминава през всички болезнени етапи на лечението. Слава богу, днес тя е здрава.
Източник: kliuki.ws
Радина Червенова заживя в Швейцария: Новинарката не е на екран повече от годинаВодещата на „По света и у нас“ Радина Червенова е забягнала в Швейцария. Заминаването на новинарката…Jul 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!