БНР плурализъм : Роднина – милиционер, роднина – милиционер

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

И какво сега – към всеки журналист в БНР ще бъде прикрепен колега с противоположни обществено-политически възгледи, за да се осигури плурализъм на мненията в обществената медия. Казвам ви, препотих се пет пъти под дясната мишница и имам пристъп на уринарна инконтиненция. Страхувам се, че ще дойдат да ме измъкнат от бюрото и да ме пришият към Петър Волгин, че така ще се усмърдя на пирожки в триседмично олио и табуретъчна водка, че няма измирисване.
Шегата настрана – принципът от „Опасен чар”: Роднина – милиционер, роднина – милиционер явно е жив и 35 години след емблемата на соц сатирата на Иван Андонов. Ако ще приемаме почина на БНР за обществен дискурс, бая ще се озорим да намерим еша на всяка публична фигура, за да има баланс на мненията. Златките са много, а желязната девственица Татяна Дончева е само една. Няма как да я прикрепим към всичките, за да неутрализира неукротимата им полисексуална енергия.
Любо Ганев и Георги Софкин ще заживеят заедно, както и Къци Вапцаров и Слави Трифонов.
Вежди Рашидов: Айде стига с тая свобода на словото, всеки ден ни плюят като каруцари„Минават се границите на свободата на словото и идва „свободията“. Айде стига с тази свобода на слов…Sep 15 2019vijti.com

Само че според данните на Евростат хипофизните джудежта са 0,1% от населението, докато гигантите за 0,3. Демек – на всеки вертикално ощетен се падат по трима маркучи и ще стане малко смешка картинката.
На журналистическия фронт е по-лесно – Светлана Шаренкова ще вземе Иво Инджев във вестник „Земя”, той бездруго отдавна няма работа. Турските сериали ще ги продуцира Магърдич Халваджиян или Кеворк Кеворкян. Ники Кънчев и Томислав Русев ще правят заедно „Спорт и музика”.
Тони Стораро ще трябва да записва дуети с Нели Рангелова, а Преслава – с Наско от БТР. Димитър Пенев ще се кооперира с Тити Папазов – черверната легенда ще разказва спомени от Мировяне, а синият гуру ще рони сълзи по изгубената младост.

Ицо Стоте Манекенки ще излиза на дискотека само в компанията на Владо Кузов, а патриарх Неофит ще пее на литургията в хор с мюфтията, отец Паоло Кортези и три голобради гейчета от Свидетелите на Йехова.
Както е казал Йосиф Сталин, по въпросите на плурализма две мнения не може да има. Специално в медийната му форма, става въпрос за сложна съвкупност от социални, политически, културни, образователни и религиозни ценности, мнения, информация и интереси. Това не се постига с изкуствено слагане на бесепар до гербер, либераст до евроскептик и алкохолик до въздържател. Но у нас както винаги господства формата на понятията, а не тяхната същност.
Така че, Петя, стягай се, идвам. Освободи ми по-голямото бюро, че съм към два метра висок. И не обичам кремълоиди.
Автор: Евгени Чертовенски
Източник: Лупа
Бащата на Гришо стана “Почетен гражданин” на ХасковоБащата на тенисист номер 1 на България Григор Димитров, Димитър Господинов, беше удостоен със звание…Sep 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!