Председателката на парламента Цвета Караянчева е пострадала при катастрофа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Катастрофа е станала с председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Автомобил на НСО, в който е пътувала, се е ударил в друга кола. Инцидентът е станал край Хитрино.
Според информация на bTV Цвета Караянчева е със счупена ключица. Транспортират я с хеликоптер към столична болница за преглед и лечение. В добро общо състояние е.
Самата тя написа по-късно във „Фейсбук“, че е добре след инцидента и има счупена раменна става.
Очевидци разказват, че автомобил, управляван от жена, се е опитал да направи място на кортежа. Шофьорката е навлязла в банкета, загубила е управление над автомобила и се врязала в една от колите.
Румен Радев разбуни парламента с критична реч: Обвини властта в необуздана корупция по високите етажиГЕРБ го обвиниха, че заплашва обществения мир Новата парламентарна сесия започна с обръщение на през…Sep 4 2019vijti.com

От МВР по-рано разпространиха информация за инцидент, който е станал около 10:30 ч. По първоначални данни на главния път Шумен – Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31-годишна шофьорка на лек автомобил на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се автомобил.
За преглед в болница са транспортирани трима души. Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни, информират от полицията.
Повече информация за инцидента ще бъде дадена по-късно от компетентните органи.

Очаква се шефката на парламента да бъде траспортирана спешно с хеликоптер от болницата в Шумен към София.
За да избегне челния сблъсък, шофьорът от първата кола в кортежа, в която е била Караянчева, е направил маневра, с която е завъртял автомобила така, че ударът да бъде страничен.
Повече информация за инцидента ще бъде дадена по-късно от компетентните органи. Инцидентът се разследва.

Здравейте, приятели. Пиша тук, тъй като нямам възможност да отговоря на всички обаждания – да, претърпях пътен инцидент….

Gepostet von Цвета Караянчева am Sonntag, 15. September 2019

Припомняме, че вчера имаше тежка катастрофа 
Трима души пострадаха при катастрофа между два автомобила на Околовръстното шосе в София. Това съобщи за Агенция „Фокус“ говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ в София Катя Сунгарска.
Сигналът е подаден в 12.18 часа за инцидента между двата автомобила, които са се блъснали на Околовръстното шосе, над Ботевградско шосе, в посока Нови Искър. Веднага са изпратени две линейки.
Дете на 10 години с контузия на глава е хоспитализирано в „Пиргов“. 49-годишен мъж с контузия на главата и със съмнение за фрактура на носа, също е хоспитализиран в „Пирогов“. 52-годишен мъж, който е със съмнение за фрактура на крака и контузно-разкъсна рана на лицето, е хоспитализиран в УМБАЛ „Св. Анна“.
Източник: btvnovinite.bg
Неузнаваем: В Европарламента сресаха Андрей Слабаков и го облякоха в костюм СНИМКИОткакто стана евродепутат , Андрей Слабаков е направо неузнаваем! Раздърпаните ризи и дънките, дълга…Jul 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!