Павел причини голямо унижение на Преслава: Върши недостойни неща зад гърба й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фолк певицата Преслава, която преди около година роди дъщеря на любиммия си Павел, не предполага, че той я мами системно, научи HotArena.
В нощния живот на столицата нищо не остава скрито – говори се, че той си има любовница, която е салонна управителка на известна столична дискотека.
Бизнесменът съвсем го е ударил през просото и не се спира въпреки малката Паола. И докато фолк звездата се чуди как да съчетава изявите си с грижите за детето, той явно е зает с по-интересни занимания. Отношенията между двамата все още са привидно добри, а Преслава не подозира какво се случва, след като той излезе от общия им дом, писа „Галерия“.
Галена не спира да сипе огън и жлъч срещу Преслава, войната става все по-ожесточенаГалена не спира да сипе огън и жлъч срещу Преслава Войната между Преслава и Галена не спира, а става…Sep 6 2019vijti.com

Певицата вярвала, че най-сетне е намерила любовта и я очаква безоблачно щастие. Тя не давала ухо на твърденията, че той върти свалки вечер, и „еднодневките“, които биха могли да му завъртят главата, не я притеснявали.
Тръпката между баровеца и шефката на заведението обаче се задържала вече втори месец, което си е сериозна предпоставка за проблеми.
Според близките на Преслава, тя и Павел нямат голямо бъдеще, независимо, че имат дете. Двамата нямат сключен брак и засега разчитат на съвместно съжителство. Този факт подсказал на майката на брюнетката, че мъжът до нея надали е от най-отговорните, щом още не е поискал ръката на добричлийката и не е готов да се врече във вярност.

Междувременно фолклорната певица Ивелина Колева загърби ангажименти и удоволствия, за да подаде ръка на сестра си в напрегнат момент, видя HotArena. През последните седмици главата на Преслава „гръмнала“, тъй като денонощно работила по пускането на новия си албум. Затова и не можела да отделя цялото време за отрочето си, което след няколко дни ще навърши годинка.
Традиционно в грижите за малката Паола се включва бабата Янка, но този път рамо ударила и лелята. Колева си пусна кадър от времето, прекарано с племенницата си. На снимката се вижда как малкото момиченце щипе здраво по бузата народната певица. Ивелина искрено се забавлява с детската игра и потвърди пред приятели, че това са едни от най-хубавите й моменти.

Факт е, че Колева е затрупана със заявки за участия и всяко село и паланка иска да я има на празника си. По подобие на сестра си и тя се превърнала в работохолик и затова цени всеки момент, който прекарва със семейството си. На пълни обороти продължава да живее и Преслава, която традиционно е най-канената чалга певица и дори се налага да подбира ангажиментите си, пише „България Днес“.
Фенове вече възнегодуваха срещу новия й албум – песните били прекалено еднакви и в почти всяко парче се пее за алкохол и цигари. „Пресито дава лош пример на младото поколение с тези пороци. Последният й хит също е на алкохолна тема – „Пиян“. Не знаем защо залитва към тази тематика, но така дава повод на противниците на попфолка да я обвиняват, че подтиква децата към порочен живот“, коментират фенове в чалга форуми. Преслава често е нападана и че клиповете й са твърде обикновени и не влага сериозни финансови средства в тях.
Източник: Хотарена
Любимият мъж на Софи Маринова – Гринго, се изпокара жестоко с кумата си ПреславаЛюбимият мъж на Софи Маринова, Гринго, се изпокара жестоко с кумата си, поп фолк певицата Преслава. …Sep 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!