Болката, която стяга душата ми: Случи се така, че забременях от съпруга на приятелката си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Здравейте, уважаеми читатели на най-четения вестник. Надявам се, че споделяйки с вас, поне малко ще облекча болката, която стяга душата ми. Казвам се Ванеса и попаднах в ситуация, която не бих пожелала и на най-големия си враг.
Аз съм на 24 години, нямам съпруг, живея с мама и пастрока си и работя в салон за красота. Преди няколко месеца водех обичайния живот, което има всяко градско момиче: приятели, кафенета, филми след работа, срещи с момчета. Все още нямах сериозна връзка, затова се забавлявах на пълни обороти и когато веднъж ми се обади приятелка с интересна оферта, обещах да си помисля. Тя ми предложи да се „позабавляваме“ със съпруга й.
Историята на моята голяма любов: Истината за красивия, самотен баща в който се влюбих, се оказа различнаИсторията, която искам да споделя с вас, се случи преди две години. Много обичам брат си и жена му. …Jun 1 2019vijti.com

Двамата са женени от година и през цялото това време той не е спрял да флиртува с мен. Разбира се, колкото и да е красив мъж, от уважение към приятелката си, не взимах намеците му насериозно. След като размислих обаче, реших да приема предложението й. И така след няколко чаши вино в дома им, последното нещо, което си спомням, е как съпругът й ме полага на леглото. На сутринта се събудих между двамата с непоносима болка в тялото и главата. Съдейки по разпръснатите дрехи по земята, ми стана ясно, че се е случило нещо недотам редно.
Без да ги разбуждам, побързах да се облека и тихо напуснах къщата им.

На другия ден приятелката ми се обади, но не й вдигнах телефона. Исках да се възстановя и да си дам време да обмисля снощната случка. Месец по-късно се случи това, което най-малко очаквах. Тестът показа две чертички. Господи, бременна съм от съпруга на приятелката ми, която сама ме вкара в леглото му. Какво може да бъде по-лошо? Ако мама разбере, ще ме изгони от вкъщи. Самата аз не съм планирала да раждам деца, а и не искам да съм самотна майка. Как ще обясня на детето си, че съм забременяла от женен мъж? Искам да изпия планина от хапчета, да заспя и да не се събудя никога повече. Положението ми е толкова абсурдно, че не мога да го споделя с никого.
Източник: Лична драма
Имат ли край паденията? Личната трагедия на родните президенти – политически провали и ожълтен живот*Дефилето на президентските Десита по публичната сцена навежда на дълбоки размисли за безрадостната с…Dec 22 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!