Стефан Данаилов: Не ми се тръгваше от болницата в Бургас, тези прекрасни доктори ме ошашавиха

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тези прекрасни доктори ме ошашавиха и тъй като бях в нетрезво състояние, взех решение да се върна на сцената, сподели той
В болницата в Бургас, в която бях приет, с такова уважение и любов ме гледаха, та чак не ми се тръгваше, но бях замаян. Доста време бях така да се каже в нетрезво състояние. Това каза пред бТВ актьорът Стефан Данаилов.
„Когато взех решението да се върна на сцената толкова бързо, бях замаян, защото това, което преживях, беше много болезнено. След това тези прекрасни доктори ме ошашавиха“, добави той.
Притискат Стефан Данаилов заради париСтефан Данаилов се възстановява много успешно от нелепия инцидент, при който падна от терасата на ап…Sep 4 2019vijti.com

Ламбо се завръща на сцената само дни след инцидента, при който счупи тазобедрена става в Приморско.
Първото представление след претърпяната сериозна операция е тази вечер във Варна на постановката „Актрисата“, уточни водещият на „Тази сутрин“ Антон Хекимян.
„Много добре се чувствам. Варна си я обичам“, сподели любимецът на публиката.
„Исках да играя в началото на сезона във Варна. Греховно е да откажа отново. Затова съобщих на ръководството, че искам да съм на сцената. Това ще се случи тази вечер. Много ме боли счупеният кокал. Спомням си как подадох ръка, да си взема лекарствата и след това ми заиграха краката заради паркинсона и вместо да вървят, спряха. Тогава 130-килограмовият чичо Ламбо падна на плочките“, разказва Данаилов.

На 12-ти ще играя в Русе, а след това пак ще ходя на чичо доктор, че ми домъчнява за лекарите, добави той.
На въпроса дали той е принудил лекарите да му разрешат да излезе на сцената, той отговори, че всичко зависи от пациента.
„Като не е нормален, не може да го спрат. Лекарите не бяха съгласни и аз се подписах, че поемам всякаква отговорност“, призна Ламбо.
„Луда глава съм. Адреналинът помага във всичко. Усетя ли симпатиите на публиката, забравям болка и играя“, сподели той.
Стефан Данаилов призна, че харесва и Йорданка Фандъкова, и Мая Манолова.

„Това са хубави жени, интересни, умни и различно уморени. Имам много симпатии към Фандъкова от времето, когато бе министър. Помня как изглеждаше и като заместник-кмет. Като я гледам по телевизията, виждам колко е уморена. Рутината пречи. Каквото и да се случи, все някой друг е виновен, а цялата отговорност я носи тя“, обясни той.
„Харесвам я, но винаги съм гласувал против нея. Мая Манолова е моя приятелка. Тя не може да изглежда уморена. Тя иска да върши работа. Къде ли не ходи, какво ли не правеше, за да помага на хората като омбудсман, но друго си е да имаш властови ресурс. Опасно е да не подкара по схемата „Фандъкова-Борисов“. Трябва по свой начин да решава проблемите“, добави Ламбо.

„Навремето аз бях човекът, който каза, че тя не става за президент. Сега каквото и решение да вземе моята партия, аз съм за нея. Манолова е най-подходяща за кмет“, подчерта той.
Плаша се от екзалтираните жени, призна актьорът.
„Загубихме европейските избори, защото Елена Йончева и Корнелия Нинова прекалиха с остротата и негативизма. Мая Манолова и другите се крият от мен, защото си мислят, че съм много болен“, каза още той.
Източник: Флагман
Стефан Данаилов след операцията: Актьорът е категоричен, че това е знак отгоре за старта на нещо новоAĸтьopът e ĸaтeгopичeн, чe тoвa e знaĸ oтгope зa cтapтa нa нeщo нoвo Mнoзинa нe мoгaт дa пoвяpвaт ĸa…Aug 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!