Принцеса Даяна предусещала смъртта си, не искала да ходи в Париж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Принцеса Даяна не искала да ходи в Париж
Принцеса Даяна предусещала смъртта си. Днес се навършват 22 години от тежкия инцидент, в който загина любимата принцеса на народа. На 31 август 1997-ма година лейди Ди загина при автомобилна катастрофа в тунел в Париж заедно с Доди ал Файед и техния шофьор Анри Пол.
Колата на Даяна и Доди се разбива в тринадесетата колона на тунела Алма. Въпреки че принцесата е мъртва повече от две десетилетия, тя остава една от най-важните фигури в британското кралско семейство, пише tocka.com.mk. Традиционно през тези дни медиите са пълни с теми за живота и смъртта на обичаната принцеса.
Ясновидецът на принцеса Даяна пристига в България, помогнал е на милиони хора да променят съдбата сиБразилецът, който предсказа пожара в Нотр Дам, смъртта на принцеса Даяна и земетресенията в Хаити—Жу…May 23 2019vijti.com

А една от историите за Даяна предизвиква наистина голям интерес. Става въпрос за последния разговор на лейди Ди с нейния бивш иконом Пол Бурел. Той разкрива, че на Даяна й се наложило да отиде в Париж преди да се завърне в Лондон, но не по нейно желание.
Вечерта преди тежката катастрофа, в която лейди Ди губи живота си, принцесата споделила с иконома си, че няма търпение да се завърне у дома, след круиза с Доди ал Файед. Даяна споделила, че й е много топло във Франция. Принцесата казала, че на лодката й е добре, защото е по-хладно.
Даяна сподели с иконома, че Доди й е подарил много бижута, а той и казал, че вероятно много скоро Файед ще й предложи брак. Даяна потвърдила, че Доди е наистина много мил с нея и още веднъж казала, че не иска да ходи до Париж, а би искала да се прибере в Лондон.

Тя обаче не можела да се прибере сама, защото с Доди пътували с частен самолет. Затова Даяна го придружила до френската столица, защото той имал работа там. Двойката прекарала няколко дни в Париж.
Точно там принцесата и Файед загубиха животите в нелепа катастрофа. Днес се навършват 22 години от тежкия инцидент.
Лейди Даяна безспорно ще продължи да бъде „принцесата на народа“, но и също една от най-влиятелните дами в края на XX век. Тя е обичана от милиони хора по света до днес, ще бъде запомнена не само със своята външна красота, но и с добро сърце. Животът й външно изглежда като приказка, но отвътре нещата изглеждат по съвсем друг начин.
Източник: razkritia.com
Готвачката на принцеса Даяна: Идваше в кухнята и дори миеше чиниитеДаяна обичала „простите неща“ Главната готвачка на принцеса Даяна и принц Чарлз разкри „тайни“ от ку…Apr 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!