Аня Пенчева: Приех да снимам в „Откраднат живот” – любимия сериал на мама

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Иконата на Народния театър Аня Пенчева е голямата звезда в новия, осми сезон на „Откраднат живот” – суперуспешния сериал на тв продуцент №1 Евтим Милошев.
Каква точно роля е получила Аня, засега се пази в тайна. Привличането ѝ в екипа обаче е поредният удар в любимата на публиката поредица. Със сигурност появата на голямата актриса ще предизвика вълнение сред зрителите, тъй като това е завръщането ѝ на малкия екран, където за последно я гледахме в сериала „Хотел „България“.
„Откраднат живот“ е любимият сериал на майка ми, Бог да я прости, и на сестра ми.
Аня Пенчева разкри тайната си за вечна младост: Актрисата скоро ще навърши 62 години, но продължава да е в топ формаАня Пенчева скоро ще навърши 62 години, но продължава да е в топ форма Актрисата Аня Пенчева продълж…Aug 28 2019vijti.com

Мама обичаше да казва: „Еее, днес пак гледах твоя приятел от „Крадецът на праскови“ Юлиан Вергов“, а кака все като ме види, ме уверява, че няма по-хубав български сериал – каза за „Ретро” Аня. – Късметът на талантливия продуцент Евтим Милошев и изключителния му екип е, че ме хващат в момент, в който ми се снима. Колкото и невероятно да звучи, през последните години отказах главни роли в няколко от най-рекламираните български сериали.
А и както може би сте забелязали, напоследък в живота си редувам епизоди на активна работа и активна почивка. И ако това, че приех предложението на Евтим, изненада много хора в нашия бранш, то истински изненадваща е историята на това предложение.

Във времената на холивудското движение Me too тук у нас мен ме е предложила не просто жена, а колежка – красавицата Елена Карабойчева (сестра Чокова). Шокирахме ли читателите ви? Да, може да звучи невероятно, но в нашата професия има приятелства, и то женски приятелства, каквито имам и с Мара (Мария Каварджикова – б.р.), и с Марта (Вачкова – б.р.). Така че освен на Евтим, на Виктория Бехар, която познавам от Би Ти Ви, на високо професионалния им екип, благодаря и на Елена за това, че станах част от любимия на толкова българи сериал”, сподели Аня. Новият сезон на „Откраднат живот” ще бъде излъчен наесен.
Някои идват, други си отиват:
Тежки болежки са извадили Владо Карамазов от осмия сезон на „Откраднат живот”, който се снима в момента, разбра HotArena.

Половин година актьорът не могъл да си обърне внимание заради много работа, а през това време здравето му съвсем рухнало. Сега той най-после е решил да каже „Стига!” и отказал почти всички свои ангажименти, за да се лекува.
Поне за момента звездата на родния театър не е споделил точно какво го мъчи, но се говори, че отдавна страдал от дископатия. Подобен проблем имаше и героят му в докторската драма – д-р Карагьозов. Имало дни, в които Владо трудно ставал от леглото заради болките в кръста, които се разпространявали и по краката му.


Източник: Ретро
Сътресения в Nova: Синът на Аня Пенчева скочи на Виктор НиколаевСинът на Аня Пенчева – състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов и неговата приятелка Ива Руси…May 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!