Стефан Данаилов след операцията: Такава болка не бях изживявал

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Само седмица след инцидента, при който се потроши, Стефан Данаилов даде първото си интервю. Днес Ламбо прие екип на Би Ти Ви, пред който разказа подробности за състоянието си.
„Нов етюд от моя живот, който ме накара да се замисля колко е важно движението“. Така Стефан Данаилов определи падането, при която счупи става и се наложи да бъде опериран.
„Най-страшното беше болката. На 100 години ще стана, такава болка не съм изживявал. Само си задавах въпроса: „Що бе, какво направих пак?“. Толкова тъпо се случи всичко“, каза актьорът. Нелепият инцидент се случва в дома на му в Приморско – спъва се в масичка, в опит да я заобиколи. Просто не я видял.
Оперираха Стефан Данаилов: Актьорът е в интензивно отделениеВеликият актьор Стефан Данаилов претърпя успешна операция в „Бургас Мед“, научи БЛИЦ. Ставата му е б…Aug 22 2019vijti.com

„Хора, пазете се, защото е много неочаквано! 12 ч. вечерта, тръгвам да си лягам, спокойно, много хубав ден беше, приятен и изведнъж нещо става, дам-дум и падам. Ето ти нов етюд от моя живот. Това е!“, сподели Данаилов.
Самата операция му се сторила като шоу, на което присъствал от първия ред. Всичко било все едно не се случва на него. „И в един момент се чува „Начало!“, ама като „Старт!“ и като се затичаха някакви хора, като дяволи бам-бум – това е някаква нова система на опериране. Днес бях поканен от доктора да видя къде всъщност е извършено деянието, аз си го представях като Магурата, като пещера“, сподели актьорът.

Инцидентът го накарал да се замисли, че трябва повече да се движи. С рехабилитацията, която е започнал, Стефан Данаилов е категоричен, че няма да пропусне нито едно от планираните представления на пиесата „Актрисата“.
Въпреки болката, Стефан Данаилов не спира да се шегува. Благодарен е за лекарските грижи и за безкрайната любов, която получава и на сцената и зад нея. „Стотици хора се обаждат. Благодаря им. Искам да ги успокоя, че съм добре“, завърши Ламбо.

Тенис иконата Юлия Берберян също коментира в мрежата инцидента със Стефан Данаилов:
„А някой да разбра, че три пъти смених стави“, попита тя.
„Абе хора, някой от вас разбра ли, че три пъти ми сменяха стави? Яд ме е, че не ме даваха как страдам от болничното легло, да ме види българският народ. О, колената смених преди 13 години и това е наистина много сложна операция. А тазобедрената става беше по време на протест 404, тя вече е рутинна. Но тичам и скачам вече“.
Така се пошегува Юлия Берберян, като визира състоянието на Стефан Данаилов, за когото цяла България разбра, че паднал и му се наложила смяна на тазобедрената става, писа „България Днес“.
Източник: Лупа
Стефан Данаилов в болницата: Добре съм, просто съм като ранен партизанинСтефан Данаилов показва висок дух, предстои му операция на тазобедрената става Стефан Данаилов е в с…Aug 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!