Лепа Брена и Боба Живойнович със супер луксозна яхта за 890 000 евро СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лепа Брена и Боба Живойнович със супер луксозна яхта
Лепа Брена и Боба Живойнович инвестират в нова яхта. Сръбската звезда и съпругът й са решили да продадат старата си яхта за около 100 000 евро и да се сдобият с нова, по-голяма и луксозна. Брена и Боба вече са си поръчали нова яхта от Италия. Те са се спрели на модел „Азимут с26“.
Моделът е 26 метра. Има 6 каюти, кухня, киносалон и още куп луксозни детайли. Новата придобивка на Лепа Брена и съпругът й струва 890 000 евро, пишат сръбските медии. Певицата и бившият тенисист са решили, че е време да сменят старата си яхта, която купиха през 2015-та година и да се сдобият в нова, по-модерна и по-луксозна. За старата си лодка те искат сумата от 100 000 евро.
Лепа Брена с нова професия: Продава сръбска скараЛепа Брена продава сандвичи Лепа Брена продава сръбска скара. Една от най-известните и обичани певиц…Aug 5 2019vijti.com

Решението да си купят нова лодка зарадвало и синовете им – Виктор и Стефан, които ще могат да прекарват там свободното си време и да събират тен на огромната яхта.
Източник, близък до семейството на Лепа Брена и съпругът й, казва, че семейството често пътува по Адриаточеско море заедно с приятели. А сега с новата яхта всички ще могат да се насладят на още по-голям лукс и комфорт.
Новата яхта Брена и Боба са закупили от Италия, от компания „Азимут“. Компанията се смята за един от най-добрите производители на луксозни яхти в света, пише kanal5.com.mk.

Боба и Брена наскоро били на научен панаир в Италия, където много харесали модела на новата си яхта. „Яхтата е дълга 26 метра и широка почти 6 фута. Има 4 каюти и 8 легла, както и още две кабини с по едно легло за членовете на екипажа. Яхтата разполага с напълно оборудвана и модерна кухня, и домашно кино, оборудвано с най-модерната озвучителна система“, казва източникът. Той допълва, че дизайнът на яхтата е направен от двамата известни италиански архитекти.
„Интериорът е проектиран от Карло Галеаци, а екстериорът от Стефано Ринини. Максималната скорост на лодката е 77 км/ч. Яхтата е оборудвана с най-модерната навигационна система.

Лепа Брена и Боба вече са си поръчали яхтата и скоро ще я изпробват, казва още източникът. Можем само да им пожелаем много незабравими мигове, прекарани на нея.


Източник: kliuki.ws
Лепа Брена недоволна, принуди се да изнудва сина си Стефан ЖивойновичЛепа Брена иска още внуци Лепа Брена иска още внуци. Въпреки че всички в семейството на певицата са …Jul 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!