Виктор Калев се разприказва и разкри много интересни неща за семейството си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актьорът Виктор Калев е най-голямата гордост на родния си Златоград, чиято управа обмисля тези дни да го обяви за почетен гражданин, узна HotArena.
И не само това – семейството на комика го следва почти на всяко участие на шоуто му „Грамофонът“. Само преди дни актьорът бе във Варна и отново сред тълпи от почитатели.
В публиката явно бяха роднините му, тъй като Калев сподели весели подробности от житието си с тях, писа „България Днес“.
„Майка ми Спаска е първата блондинка в града. Много я обичам. Навремето никоя жена в района не смеела да си боядиса косата в светло, а мама се оказала истинска новаторка. Освен това тя е популярна като една от най-добрите учителки по математика“, разказва актьорът.
Виктор Калев забогатя след раздялата със Слави, заработва рекордни хонорариРекордни хонорари заработва актьорът Виктор Калев след раздялата с „Шоуто на Слави”. Комикът направо…Jun 18 2019vijti.com

След като изпя голяма част от хитовете си, с които се бе приготвил, звездата се върна и в детството си, когато бил затворен вкъщи и слушал грамофона си.
„Но най-голямата пакост, която съм правил, бе, че подстригах баба си Лика като пънкарка. Офъках я нула номер отзад и разказах на всичките си приятели какво направих. Децата се редяха един след друг да влизат в дома ни, за да я зърнат, а баба дори беше горда с моята прическа“, спомни си талантът.
Виктор разказа и истории за казармата, която, понеже не му се нравела, решил да я разкара по-бързо. За целта записал висше, но тогава родителите му възроптали и вместо във ВИТИЗ, той влязъл да учи химия. Едва изкарал първия семестър и напуснал. Известно време крил това от родителите си. Решил да се пробва в НАТФИЗ и го приели от раз.

Припомняме, че Виктор Калев никога не е повдигал завесата на личния си живот прекалено високо и макар че приятелите му ревностно защитават репутацията му на заклет женкар, комикът досега така и не разкрил самоличностите на уж многобройните си романтични половинки. .
В началото на тази година снимка на Калев и мистериозна дама внезапно се появи в онлайн публичното пространство. Говори се, че комикът е лудо влюбен от две години насам, а самият той призна пред медиите, че вече му е време да се задоми.
Източник: Хотарена

Виктор Калев е лудо влюбен от две години насам: Комикът мисли да се задоми, мечтае за децаДогадките около личния живот на актьора Виктор Калев не от вчера кръжат в публичното пространство. И…Jun 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!