Една ера отиде в историята: Слави Трифонов разпусна балет „Магаданс“, не му трябват за новото предаване

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една ера отиде в историята – Слави Трифонов разпусна балет „Магаданс“, узна HotArena.
Красавиците с безкрайно дълги крака няма повече да са част от екипа на Дългия.
В последното си предаване Трифонов призна, че готви нов телевизионен проект. Все още не е ясно какъв ще бъде той – дали ще прави телевизия, или отново шоу. Но едно е ясно – красиви жени няма да танцуват около него.
Слави съобщил на балерините, че няма да се разчита на тях, още преди няколко месеца. Момичетата приели емоционално раздялата. Някои от тях дори пускат по сълза, щом Дългия им казва, че няма да танцуват за него повече, писа „България Днес“.
Алена с черна прокоба за Слави Трифонов: Астроложката обясни какво вещаят звездите за политиците„Новият политически сезон изисква непрекъснат анализ и признаване на грешките от политическите парти…Aug 20 2019vijti.com

На последния снимачен ден на „Шоуто на Слави“ балерините решават да подарят на шоумена скромен подарък. Те искат да се отблагодарят за всичко, което Слави прави за тях през годините.
Голяма част от момичетата работят от цяла декада при Трифонов. Красавиците са негова слабост, той много ги уважава, но в новия си проект не смята да разчита на танцьорки и затова е принуден да се раздели с тях.
Припомняме, че Слави Трифонов за първи път взе отношение по спекулациите и прогнозите, които се правят след неговото финално шоу на 31 юли.
От тогава той пази мълчание, независимо че се изписаха слухове за неговият бъдещ телевизионен проект, както и в коя телевизия ще бъде.

Замълча и покрай десетките коментари на политолози, както и изследвания на агенции, за неговото политическо бъдеще.
Днес той наруши мълчанието със статус във Facebook, но и с него не разкрива много от това, което предстои.
„В последното предаване на „Шоуто на Слави“ обявих, че с моя екип ще правим телевизионен проект. И тъй като това не е достатъчно, обявих, че ще реализирам и политически проект.
От тогава до днес чета всякакви неща за себе си и за това какво ще правя. Чух и всевъзможни сценарии за бъдещето си.

А това е прекрасно. Защото провокирам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това достойно за недемократичните държави 111-о място.
Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм казал на 31 юли. Ще направя това, което ми позволява законът и моралът. Пожелавам успех и на вас, и на себе си“, написа Трифонов.
Днес пък агенция „Барометър“ го сравни с Николай Бареков, а проектът му щял да дръпне гласове от „Воля“ и „Атака“.
Източник: Хотарена
Слави Трифонов за първи път отговори на нападките: Чух всякакви сценарии за бъдещето си, а това е прекрасноСлави Трифонов за първи път взе отношение по спекулациите и прогнозите, които се правят след неговот…Aug 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!