Световноизвестна врачка от САЩ изправи света на нокти: Започва трета световна война, ще изстрелят ядрено оръжие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известната ясновидка от САЩ Сара Хофман, която някога предсказа трагедията от 11 септември 2001 г. и епидемията Ебола, направи ново страховито пророчество. Жената е уверена, че съвсем скоро може да започне трета световна война, в която хората ще използват ядрено оръжие. Сара Хофман получава дарбата да вижда в бъдещето, когато е на прага на смъртта.
През 1979 г. тя е покосена от инсулт, но с много усилия успява да се възстанови от него. Докато е била на границата между живота и смъртта, тя непрекъснато е сънувала ярки сънища с моменти от близкото бъдеще. Третата световна война ще започне заради стихийните бедствия, които ще връхлетят Земята. Военните действия ще започнат напълно случайно, след изстрелването на ракета от Либия към Израел.
Майката на Гришо отчаяна от поредния му провал: Наема ходжа срещу магията на ШерцингерПоредният провал на Григор Димитров окончателно е отчаял майка му Мария и баща му Димитър, научи Hot…Aug 11 2019vijti.com

Хофман споделя, че във видението си е видяла как ракетите приближават и изтриват няколко града от лицето на Земята. Над цялата територия на САЩ започват да се появяват облаци като атомни гъби. Част от експлозиите са предизвикани от ракети, долетели от Русия, други – заради бомбите, които са се намирали в страната. Прогнозите на ясновидката изобщо не са оптимистични. Тя казва, че третата световна война напълно ще унищожи цялата цивилизация.
Хофман е видяла още как огромно огнено кълбо се движи до нашата планета. Ярката светлина обгърнала напълно Земята. Първоначално тя не разбирала какво означава всичко това, само си спомнила текст от Светото писание, в който се описва как планетата ни изгаря. Ясновидката добавя, че преди това да се случи, Иисус Христос ще дойде и ще раздели хората на добри и лоши.

Припомняме, че и друг световноизвестен гадател видя бъдещето в мрачни краски.
„Поляци, бягайте в България и Румъния!“. С такъв призив към сънародниците си се обърна от канала си в YouTube един от най-известните полски ясновидци Кшищоф Яцковски през април.
Според екстрасенса България и Румъния ще бъдат най-безопасните страни, където поляците могат да се скрият в случай на избухване на трета световна война. Яцковски е известен с мрачните си прогнози, в частност за случилата се наистина тежка икономическа криза в Европа. През 2003 година излезе като победител от турнира за ясновидци, организиран от японската телевизия Asahi.
Източник: ретро
Баба Ванга предупреждава за страшна болест, която изсмуква силите ни за секундиЗа страшна болест е предупредила петричката пророчица Баба Ванга. През живота си ясновидката разказв…May 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!