Саня Борисова обясни какви са отношенията й с Ники след развода, както и защо е приела участие във „Фермата“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Саня Борисова ще е сред участниците в новия сезон на „Фермата“, научи HotArena.
Тя приела да участва във формата, запалена от идеите на продуцентите Иван и Андрей. „Запалих се от техния ентусиазъм и мисията им да популяризират българската история, традиции и занаяти“.
Красавицата отрича, че влиза в играта, за да започне живота си отначало.
„Не виждам какво ново мога да започна с „Фермата“. Приемам го като интересна игра, която не всеки ден имаме шанса да играем. Не бих изпуснала такова интересно предизвикателство, надявам се да бъде надграждане на моите умение, изживявания и опитност“.
Саня Борисова влиза във Фермата, за да забрави за тежкия развод с Ники ИлиевCaня Бopиcoвa ce впycĸa в нoвo пpeдизвиĸaтeлcтвo, зa дa зaбpaви тeжĸия paзвoд c Hиĸи Илиeв Eднa oт н…Aug 9 2019vijti.com

Саня споделя, че в момента е в приятелски отношения с бившия си съпруг Ники Илиев и на този етап се разбират много добре. В момента актрисата няма мъж до себе си.
„В една връзка за мен е важно да се чувствам женствена и да се чувствам на мястото си до мъжа до мен. Обичам да се доверявам на живота и да оставя нещата да се случват естествено“, казва в интервю за „Телеграф“ Саня. Веднага след „Фермата“ актрисата се захваща с работа по първия си самостоятелен филмов проект. Жанрът е драма-фентъзи, а сценарият пише самата тя.
Припомняме също, че наскоро Ники Илиев проговори открито за болестта си. Актьорът има витилиго, но това не пречи да качеството му на живот, както споделя самият той в социалната мрежа Фейсбук. „За всички с витилиго. То просто дава още един цвят на характера ти. Нищо повече. Качеството на живота ти се определя от качеството на мислите ти“, написа той към свое фото в мрежата.

От миналата година новината около заболяването на актьора се коментира в медиите. Витилигото на Илиев се е разпространило от ръцете към лицето му. Това не е никак изненадващо за хората, които страдат от същата болест и доста често петната се разпространяват по цялото тяло, пише hotnews.bg.
Като например успешния модел Уини Харлоу, която се прочу именно с разноцветната си кожа. Следите от кожното заболяване вече не са само там, където рядко правят впечатление, става ясно от последните му публични изяви.
След като ръцете му станаха на петна преди години, кожата на лицето му също е започнала да губи своя пигмент. Това се вижда дори от наболата му брада. Прави впечатление, че бившият манекен от месеци не е бил гладко избръснат. Това обаче съвсем не е резултат от небрежност, нито от обикновено придържане към модата на наболите бради, които се харесват от почти всички дами.
Източник: hotarena
Саня вади тайните на Ники Илиев наявеЕдна от най-успешните и обичани млади актриси у нас – Саня Борисова, ще бъде част от предстоящия сез…Aug 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!