Домашен еликсир против тревожност: По-ефикасен дори от лекарствата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Безпокойството засяга драматично живота и въздейства на тялото психически и физически Може и да ви се струва много примамливо да гълтате хапове за бързо успокоение при напрежение и стрес, но това може да доведе до сериозни странични ефекти като прекаляване с лекарства. А и никой не трябва да пие, камо ли да прекалява с пълните с токсични химикали, предписвани с рецепта лекарства! Вместо тях можете да опитате медитация, която е много ефикасна, а словесната терапия и терапията с дишане са също чудесни методи.
Днес ви представяме древен индийски натурален лек, който помага за естественото лечение на тревожността и възвръща психическото здраве и равновесие.
Тази рецепта ще промени живота ви: Лесен еликсир, който прочиства кръвоносните съдове като с помпаАко страдате от изтръпване на пръстите на ръцете и краката, вероятно това състояние е свързано със з…Jul 21 2019vijti.com

Медът и лимоните предоставят отпускане и облекчаване на безпокойството. Медът съдържа съединения със значителен успокояващ ефект, особено когато се консумира в големи количества. А редица изследвания показват, че джинджифилът съдържа девет различни съединения, които въздействат на рецепторите на серотонина и усилват с до 60 процента активирането на невротрансмитерите, като по този начин ефикасно противодействат на тревожността.
Мощен еликсир против тревожност
Съставки:

1 чаена лъжица лимонов сок
1 чаена лъжица настърган джинджифил
1/2 чаена лъжица натурален мед
Указания
Смесете всички съставки в купичка, разбъркайте ги добре и консумирайте този еликсир по 3 пъти на ден.
При по-сериозни състояния можете да удвоите дозата.

Ето и още билки, които борят тревожността:
Жълтият кантарион вероятно е най-добре познатата билка, която помага при борбата със стреса и напрежението. Тя се използва още в далечното минало за облекчаване на психически състояния. Проучване дори установява, че жълтият кантарион е ефективен за облекчаване симптомите на депресия, колкото и медикамента Прозак. Кава кава е много полезна билка при чувство на безпокойство.
Пасифлората е друго растение, познато като мощен релаксант за нервната система. Билката е одобрена от германските регулаторни органи за третиране на нарушения на съня, чувство на безпокойство. Пасифлора също така съдържа антиоксиданти и има противовъзпалителни и потиворакови свойства.

Женско биле е следващата билка, която трябва да си набавим в случай на стрес и напрежение. Тя нормализира нивата на кръвната захар и стимулира надбъбречните жлези. Смята се също така, че има свойството да успокоява ума.
Лайка, корен от валериана и маточина са други често използвани билки при безсъние и тревожност. Те облекчават също така и симптомите на стрес и действат отпускащо.
Източник: zdravivsekiden.com
Овесеният еликсир на живота вдига на крака и най-тежко болния, възстановява силитеСъществуват какви ли не народни средства, които претендират да лекуват всички болести. Да си признае…Jun 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!