Глобиха лекарите на Деси Фотосесията заради смъртта на баба й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лекари от болницата в Търговище отнесоха парични глоби заради моделката Деси Димитрова, известна в светското пространство като Фотосесията, разбра HotArena.
Причина за санкцията се оказа немърливостта от тяхна страна към бабата на Деси, която почина преди около година.
„Лицата, виновни за смъртта на баба ми, се отърваха с малка парична глоба, но нека не забравят, че ненаказано зло няма! Животът връща всичко, и то там, където най-много боли“, написа Деси в профила си в социалната мрежа Инстаграм и допълни: „Проф. д-р Златица Петрова, изпълнителен директор на изпълнителна агенция „Медицински одит“, установи, че един човешки живот, отнет съзнателно, струва от 300 до 600 лева. И порицание към виновния д-р Тинев и екипа му“, цитира „Телеграф“.
Наглост: Кметицата на Каварна 2 месеца държи лекарите без заплата, за да плати на Веско Маринов да й пееЛекарите от общинската болница в Каварна два месеца не са си получавали заплатите, но за сметка на т…Jul 6 2019vijti.com

Миналата година на днешната дата Деси скочи срещу медиците в болницата. В социалните мрежи тя нападна работещите в здравното заведение. „Тези дни след дълги години отново се докоснах до болницата в гр. Търговище. Потресена и огорчена съм. Не искам да си спомням какво безхаберие е обзело работещите там лекари, никакво отношение към съдбата и здравето на възрастните хора“, каза тогава плеймейтката и се закани, че няма да остави нещата, а ще започне битка с несправедливото отношение на медиците.
След кончината на баба си Димитрова е спазила обещанието си, но по всичко личи, че не е удовлетворена от развоя на събитията и паричната санкция към лекарите.

Припомняме също, че за миналогодишния конкурс за красавици, прочулата се със скандалните си изказвания плеймейтката Десислава Димитрова, обяви надменно:
„Хубавите момичета спряха да участват в подобни конкурси, защото не практикуват най-древната професия. Аз се подлъгах преди време. Не казвам всички, има изключение, разбира се, но е обществена тайна, че голяма част от тях дават нощни смени. Всъщност може и дневни, не им светя“.
Деси признава, че познава само две от момичетата, които ще се борят за първото място в конкурса. „Това, което виждам и мога да кажа със сигурност, е, че никога до сега не е имало толкова грозни плеймейтки. Аз съм в шок“, завършва Димитрова.
Силиконката смята, че няма достойна за короната и името на победителката ще бъде забравено седмица след награждаването, пише Телеграф“.
Източник: Хотарена
Лекари с ценни съвети за пиенето на вода и как по естествен път да намалим кръвнотоВисокото кръвно налягане представлява сериозна заплаха за здравето и живота на пациента, защото прин…Jun 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!