Простих, но болката ми не минава: Така ли ще е завинаги, дайте ми съвет

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Имах прекрасно семейство. Понякога, като повечето брачни партньори и ние спорехме, но в коя къща няма кавги? Миналото лято за първи път със съпруга ми Станимир решихме да почиваме отделно. Той получи възможност да се лекува в санаториум, а аз настоях да отиде сам. Сега се проклинам за решението си. Когато след месец се върна, беше някак отчужден от мен. Започна да се прибира късно от работа и все пътуваше по бизнес. Странното му поведение ме накара да стана подозрителна. Може и да не е прилично, но нощем тайно му проверявах дрехите и телефона. Една вечер намерих в сакото му любовна бележка и щом му я показах, той призна, че има любовница, но коя я тя – така и не ми каза.
Историята на моята голяма любов: Истината за красивия, самотен баща в който се влюбих, се оказа различнаИсторията, която искам да споделя с вас, се случи преди две години. Много обичам брат си и жена му. …Jun 1 2019vijti.com

Срамувам се, но наех детектив да го проследи. Няколко дни по-късно научих коя е съперницата ми. Беше негова млада колежка. Вбесена поставих ултиматум на съпруга си – или напуска работа, или се развеждаме! Явно работата и колежката бяха по-важни за него, защото без да се замисли, Станимир избра работата си. Нервите ми не издържаха, развиках се и го изгоних от дома ни. След раздялата ни здравето ми рязко се влоши. Не можех да спя по цели нощи, плачех и свалих 5 килограма. Реших да се срещна със съперницата си очи в очи. Помолих я с добро да го остави, но тя през сълзи твърдеше, че била силно влюбена в съпруга ми.
На следващия ден обаче, мъжът ми сам се прибра. Беше ласкав, внимателен и нежен.

Простих му и отново се събрахме, но щастието и спокойствието, които царяха преди в семейството ни, сега бяха напълно изчезнали. Доверието, което години наред градяхме, рухна завинаги. Станах нервна, избухлива и отново го заподозрях в измама и предателство. Една приятелка ме посъветва да спра да се съмнявам и просто да се радвам, че успях да си спася семейството, но болката ми не минава. Друга ме съветва да се разделим, защото щом веднъж ми е изневерил, със сигурност ще има и втори път. Имам дъщеря, която обожава баща си и се възмущава, че се карам всеки ден с него. Вече половин година живеем в скандали, подозрения и сълзи. Това не е живот!
Източник: Лична драма
В църквата срещнах ангела, който ми спаси живота: Точно когато бях напълно загубила надеждаС майчинска нежност погалих корема си, обещавайки на малкото създание, което растеше в него, че ще и…Aug 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!