Андреа се престраши и направи признание след преживелиците

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Не съм готова за сериозна връзка“! Това разкри певицата Андреа в социалните мрежи, научи HotArena.
Повод за повдигането на завесата от страна на певицата е въпрос, отправен от неин почитател, дали е готова отново за сериозна връзка. На него тя отговаря твърдо „не“. Това е първото официално признание на Андреа, че е сама и че не търси мъж, след като преди месец хвърли бомбата, че слага край на 12-годишната си връзка с Кубрат Пулев. По този начин не оставя и капка съмнение, че дългогодишната й любов с Кобрата в свършила, писа „България Днес“.
Ексдвойката все още не разкрива каква е причината, която е разделила пътищата им. По всичко си личи, че за изпълнителката е рано да се замисля за нови забежки и отношения с мъже.
Джени Суши откровено за целувката и последвалите събития: Андреа ме атакуваше и приказваше лъжи, може би Кубрат й ги е наговорилДжeнифъp Paвaлo, или Джeни Cyши, cтaнa пoпyляpнa в Бългapия пpeз пocлeднитe няĸoлĸo мeceцa. Bидeoĸли…Jul 28 2019vijti.com

Още след като даде гласност на краха на отношенията си с Кубрат, Андреа афишира, че ще се наслаждава на живота си като необвързана дама. И го прави доста успешно. Певицата не спира да споделя снимки от почивките си в турски и гръцки курорти. Един от последните й кадри е как се гмурка в морето, страх, който сама споделя, че наскоро преодоляла.
Кубрат също не тъжи дълго по загубата на певицата. Дни след новината той сподели свои полуголи снимки от Испания. Че Андреа е загърбила миналото и гледа смело към бъдещето, сочи фактът, че платиненорусата певица изцяло се е отдала на кариерата си, а днес е и първата й официална изява у нас след раздялата с боксьора. Андреа държеше да е далеч от медийното внимание след новината за разлъката с Кубрат.

Сред първите, които утешават едрогърдата певица, е моделката Моника Валериева, с която споделиха уикенд по женски в Италия. Днес певицата е готова да се завърне към работата си, а първото й участие ще се състои в Пловдив. Веднага след това Андреа има предвидени ангажименти и в Румъния, където е изключително популярна. Въпреки че през годините двамата бяха категорични, че искат сватба и дете, до тях не се стигна. Според мнозина причината за развоя на събитията е, че Андреа от дълго време искала деца, но Кубрат не бил готов.
Най-голямата драма настъпи след целувката между Кобрата и американската репортерка Джени Суши, която Андреа преживяла тежко.

По-късно неин почитател забелязва, че липсват общи снимки на двойката. Седмици по-късно изпълнителката, която върло пази личния си живот далеч от хорските очи и уши, обяви изненадващо за раздялата, като намекна, че се е изморила да участва в „детски игри“.
Източник: Хотарена
Андреа се оплака, че живяла в кошмар с Кобрата: Боксьорът я малтретирал психически, започнала да пълнее от стресAндpea живялa в ĸoшмap c Koбpaтa, бoĸcьopът я мaлтpeтиpaл пcиxичecĸи Aндpea билa пoдлoжeнa нa пcиxич…Jul 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!