Рекордьори по обири: 6 пъти обират Коцето, тарашат дома на Лили Иванова докато спи, Мутафова олекна с 60 бона

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

През последните дни една от най-обсъжданите теми е обирът в дома на Моника Валериева. Крадци задигнаха 92 000 евро, скрити в чекмедже и бижута и часовници за над 400 000 лева.
Рекордьор по брой обири е фолк певецът Константин. Последният такъв беше шести поред и се случи на именния ден на певеца. „Обраха ме за пореден път. То не остана вкъщи за взимане. Радвам се, че поне са културни и не разхвърлят много“, каза тогава Коцето. Крадците са успели да присвоят пари, златни бижута и техника от дома му. Крадци вилняха и в дома на Стоянка Мутафова през 2016-а. Докато двете с дъщеря й Муки са били в Германия, апаши задигнали от жилището им 60 000 лева, както и всичкото налично злато.
Лесен начин за печалба: Нашенки и румънки натрупаха огромни суми от обири по улици и магазини във ВеликобританияБанди от добре обучени български и румънски жени печелят по 20 000 британски лири на месец от обири …Jul 14 2019vijti.com

Крадци влезли в дома и на Лили Иванова, спускайки се от тавана. Примата установила липсата на пари и бижута щом се събудила и веднага алармирала полицията.
Васил Найденов също е ставал жертва на обири.
Престъпниците, които нахлули в дома му отмъкнали лаптоп, бижута и парфюми, пише Телеграф.
Сайтът „Модена тудей“ съобщи, че оперната прима Райна Кабаиванска се е простила с бижутата си, които държала в сейф в къщата си в Модена. Певицата отрече това да е истина.

Ето и последни статистически данни за престъпността в България
Разкриваемостта на убийствата през миналата година е 95%. Намалява броят на предварително планираните, което показва, че организираната престъпност вече не си решава нещата по този начин. Това каза пред Канал 3 министърът на вътрешните работи Младен Маринов.
Според него по малките населени места ситуацията с битовата престъпност е овладяна и където има престъпления, те се разкриват бързо. „Не е в медийния фокус, но работата не е спряла“, увери министърът.

Попитан дали държавата трябва да даде пари за общинска полиция, Маринов уточни, че трябва да се направи анализ дали да се насочват средства към една такава нова структура или към частите на националната полиция. „Едно звено като жандармерията е много ефективно, няма връзки с местните хора, добре обучени са“, каза министърът.
На въпрос за цената, за която трябва да се плаща на полицаите за час нощен труд, Маринов каза, че един лев е добро начало, при положение че сега е 20 стотинки. „За това ще трябват 25 млн. лева, но въпросът може да се реши с новия бюджет“, каза министърът.
Източник: Хотарена
Страх от обир и следене тресат Слави Трифонов, влиза в дома си с пръстов отпечатъкШоумен №1 у нас Слави Трифонов е монтирал в къщата си в пернишкото село Кладница, където живее, ново…Jul 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!