Любовен хороскоп за 12 – 18 август: Много щастие и прекрасни романтични мигове ви очакват

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

През тази седмица на дневен ред ще бъде романтиката, благодарение на Слънцето и Венера. Ласкателства, комплименти, любовни жестове…. Ще има много запомнящи се моменти. Какви? Повече вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
Сърцето ви ще бъде развълнувано от някой специален. Просто е невъзможно да устоите на това, тъй като енергията се промъква във вашия 5-ти дом на романтиката. Ще може да се възползвате от връзката на Венера и Слънцето, които ще окажат влияние върху вашия любовен сектор. Не се изненадвайте, ако човекът, който е пленил сърцето ви, разкрие своите емоции към вас. Ако сте обвързани, възползвайте се максимално от възможностите да се забавлявате с партньора си. След неделя Марс ще ви накара да се фокусирате повече върху работата.
Най-големите лигли сред зодиите: Ще ви вземат акълаИма хора, които обожават да харчат парите си единствено и само за себе си. Те просто обичат за си уг…Aug 9 2019vijti.com

Телец
Ако напоследък любовният ви живот е бил скучен, то Марс ще промени това, уважаеми Телци. Тази планета ще окаже влияние върху либидото и енергията ви и ще се задържи във вашия любовен сектор до 4 октомври. Отегчени ли сте с настоящата си половинка? Нещата са на път да се променят и да се радвате на повече хубави моменти. Въпреки това някои обвързани Телци може да решат да си дадат почивка с партньора и да се разделят за няколко седмици.
Близнаци
Обвързаните представители на зодията ще говорят повече за романтика и това, което ги вълнува с любимия човек. Може да планирате пътуване заедно, което да е вашето романтично бягство. Ако сте необвързани, това определено ще е една интересна седмица за вас. Ще намерите начин да накарате някой да се чувства като център на Вселената, използвайки силата на думите. Може дори да очаквате гореща среща.

Рак
Пълнолунието във вашия 8-ми дом на уязвимостта, ще изведе на повърхността дълбоки емоционални потребности и желания. В резултат на това няма да играете игри с половинката си. Ако се почувствате предадени, ранени по някакъв начин, ще споделите това на партньора си. Но внимавайте да не се затворите напълно в черупката си. Болката е неизбежна. Страданието? Не е задължително.
Лъв
Лъвовете ще се радват на вниманието и обичта на много хора. Въпреки че няма да ви липсват потенциални романтични партньори, вие сте направили своя избор и това е определен човек. Благодарение на Слънцето и Венера във вашия знак, може да заявите любовта си към този човек или да изчакате той да ви сподели своите емоции. При всички положения ще се развълнувате.

Дева
Някои от вас вероятно напоследък са се чувствали така, сякаш се лутат. Вероятно ви липсва енергия и половинката ви забелязва това. Той или тя може да се опита да ви изненада с почивка или друго приятно занимание, което да ви осигури приятни емоции и да ви презареди. Определено ще ви хареса. Но ако сте попаднали в романтична ситуация, в която не сте щастливи, чувствате се като в капан, най-накрая може да излезете от това. Марс ще ви даде нужната сила.
Везни
Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на любовта. Ако се срещате с някого и той ви впечатлява по определен начин, може да осъзнаете, че сте се влюбили. Тези от вас, които имат партньор, но се чувстват като в клетка, може да решат да прекратят връзката си. Искате не само истинска любов, но и достатъчно свобода.

Скорпион
Обвързаните Скорпиони ще бъдат поставени на пиедестал от половинките си. Това не само ще подхрани егото ви, но и връзката ви. Като цяло ще се радвате на хубави емоции тази седмица. Необвързаните ги очакват сексуални преживявания с приятел или след случайно запознанство.
Стрелец
Със сигурност ще изживеете положителни и вдъхновяващи моменти. Любимият човек не само ви допълва емоционално, но ви помага да растете като личност. В резултат на това ще се влюбвате още по-дълбоко. Най-хубавото е, че вие и половинката ви споделяте едни и същи ценности и житейска философия.

Козирог
Козирозите ще имат много поводи да се почувстват щастливи, както по отношение на финансите, така и по отношение на любовта, благодарение на връзката между Слънцето и Венера. Възможно е любимият ви човек да ви изненада с положителни новини за пари. Що се отнася до секса, определено ще се чувствате удовлетворени. Любимият човек ще ви обсипва с вниманието си.
Водолей
Пълнолунието във вашия знак ще ви накара да се почувствате объркани по някакъв начин. Водолеите са хора на мисълта, не толкова на емоциите, защото така им е по-удобно. Но с това космическо събитие има вероятност да станете изключително емоционални към някого, за когото не можете да спрете да мислите. Много е възможно тази личност също да изпитва дълбоки емоции към вас.

Риби
След неделя Марс ще се премести във вашия партньорски сектор, оставайки там до 4 октомври. Мотивацията ви да създадете връзка, ще ви движи към постигането на целта. Готови сте да оправите всичко, което не върви в любовния ви живот или връзка, ако се намирате в такава. Като цяло ви очаква спокойна седмица без особени изненади.
Източник: az-jenata.bg
Най-щастливите зодии през месец август: Звездите са ни подготвили куп изненадиОвен През този месец трябва да направите всичко възможно, за да изпълните поети задължения. Може да …Aug 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!