Моника Валериева припадна след обира, приеха я по спешност в болница

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Моника Валериева е приета по спешност в болница, научи Lupa.bg. Причината за влошеното й здравословно състояние е вчерашният обир на дома й в Студентски град, където живее. Както първо Lupa.bg пръв писа, от жилището на моделката са задигнати ценни вещи, бижута и пари на стойност над 400 хиляди лева.
Новината за обира бе потвърдена от личния профил на Моника Валериева, който в момента се поддържа от нейна близка, тъй като тя е постъпила в болница след случилото се. Моника се сринала психически и не можела да преме факта, че е ошушкана с близо половин милион. Тя от години страда от паник атаки, които сега се завърнали с пълна сила. Малко след като полицията дошла да огледа терена, Моника вдигнала рязко кръвно, след което почти припаднала. Тя е откарана веднага в „Сити Клиник“, където е стабилизирана.
Футболист №1 на България за 2018 – Кирил Десподов, падна в капана на Моника ВалериеваМоделката Моника Валериева е оплела в мрежите си футболист №1 на България за 2018 г. Кирил Десподов …Jun 24 2019vijti.com

Съвпадение е, че вчера се е навършила годишнина от катастрофа с участието на скандалната моделка. След катастрофата тя си е обещала всяка година да прави курбан и именно докато дава курбан, апартаментът й е ошушкан. В инстаграм подкрепа в тежкия момент ѝ оказват приятелките ѝ Николета Лозанова, Светлана Гущерова и Андреа, които написаха прочувствени слова за Валериева и показаха тяхната съпричастност.
Също така стана ясно, че може би уволнена прислужница стои в дъното на обира в апартамента на Моника Валериева, пише Хотарена.
Бивша прислужница, която е работила няколко месеца за Моника Валериева, след което – уволнена със скандал, стои в дъното на обира в апартамента на моделката, съобщиха полицейски източници, научи HotArena.

Валериева наела служителката за известно време, но хич не останала доволна от услугите й и затова в един момент решила да я освободи. Въпросната жена обаче се оказала с отмъстителен характер и най-лошото – разполагала с ключ от дома на Моника. Нататък случилото се вече е известно – късно снощи по Би Ти Ви новините съобщиха, че апартаментът на Валериева, намиращ се в новопостроена кооперация в Студентски град, е бил ограбен. Самата моделка е посочила пред полицаите от Седмо РПУ, че стойността на задигнатите вещи, сред които накити и пари, надхвърля 400 000 лева.
А ето какво съобщиха администраторите на профила на Моника Валериева в Инстаграм за нея и станалия екшън: „Благодарим за подкрепата! Моника беше в болница, но вече е добре.

Отразеното в БТВ е абсолютна истина, но без подробности, които са ужасяващи. Когато тя е готова и нейното семейство, ще даде изявление. Моля ви за малко спокойствие и положителна енергия за хващането на извършителя. Все още цялото семейство на нейния празник са в шок. Полицията и всички в „Сити Клиник“ бяха на ниво!“.
Вчера Валериева е правила курбан, тъй като преди години е била участник в зверска катастрофа и се е разминала със смъртта на косъм.
Сред откраднатото от дома на Моника впечатление на криминалистите направило и обявената от нея липсваща сума от 10 000 дубайски дирхами, които се равняват на около 4 400 лева. Въпреки че е още в шок, красавицата ще трябва да изтърпи проверката и да обясни откъде е придобила скъпоструващите бижута, накити с диаманти, часовници и дизайнерски тоалети на обща стойност над 400 000 лева, писа Lupa.BG.
Източник: Лупа
Андреа ще пее за Джени Суши, завръща се с гръм и трясък на старото си поприщеСлед като години наред се опитваше да прави модерна поп музика на аглийски, Андреа се върна към чалг…May 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!