Лили Иванова обзавежда новия апартамент в Подуяне, намислила е нещо много интересно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лили Иванова тръгна да обзавежда новия апартамент, като за него взима и мебели от странство, узна HotArena.
Примата на естрадата си била поръчала неща от Лондон и Белгия, които да допълнят интериора на жилището й в Подуяне. Мебелите ще пристигнат по пощата, като за целта певицата използвала специализирана фирма, която й гарантирала, че ще се грижи много добре за нещата и те няма да са с никакви щети.
Оказало се, че цените били не много по-скъпи от подобни у нас за луксозна мебелировка. Лили искала да изпревари Брекзит и евентуално излизане на Великобритания от безмитната търговия с Европеййски съюз. Затова решила първо от Лондон да си купи холна гарнитура. Справка в нета сочи, че подобни неща вървят от 1299 евро нагоре, писа „Телеграф“.
Помощ свише: Лили Иванова щеше да пострада много, ако не беше този мъжЛили Иванова едва не се е пребила на едно от последните си участия в столичния ресторант „Лебеда“, р…Jul 28 2019vijti.com

От години Лили е фен на бутик в Брюксел, както и към още няколко в Белгия. Затова тя няма да пропусне и сега да си купи неща от там. Знайно е, че в един от бутиците на Брюксел тя е почетна клиентка. Оттам си купува предимно дрехи, но също и покривки за мебели, както и украса за стените.
Тя разчита на съвременни модни дизайнери от белгийската столица. За разлика от апартамента си на „Оборище“, който е във винтидж стил, този път Лили искала съвсем съвременно обзавеждане за подуенското си жилище.
Иванова е известна перфекционистка и държи и на най-малкия детайл. Тя си е наела интериорен консултант, но решенията в крайна сметка си взима сама, както и във всичко останало за кариерата и живота.

Припомняме, че наскоро Лили Иванова беше на косъм от неприятен инцидент. Тя едва не се е пребила на едно от последните си участия в столичния ресторант „Лебеда“, разбра HotArena.
Причината за неприятният инцидент стана пословичната й любов към обувките на високи токчета.
На тръгване от заведението Лили се препънала в 20-сантиметровите си обувки и едва не паднала.
За неин късмет наблизо се намирал мускулест мачо, който незабавно реагирал и я хванал. Това всъщност спасило примата на родната ни естрада.
Така инцидентът се разминал без контузии, предават от Уикенд.
Източник: Хотарена
Георги Любенов изложи много Лили Иванова: Позволи си грозна подигравка с нея (ВИДЕО)Водещият на БНТ Георги Любенов се изгаври брутално с Лили Иванова в своето участие тази сутрин в „На…Jul 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!