Учителят Дънов с тайни пророчества: След 30 години ни очаква нещо голяма промяна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Където е суша, ще стане вода, а където е било вода, ще стане суша. Които се спасят след тези страдания, ще влязат в царството Божие, където е безкрайна красота. Това ще е новият континент на Земята, който ще се шири между Азия и Америка насред Тихия океан. Това ще е завръщането на човечеството към изгубения рай, едем, а на него ще се заселят само тези люде, чиито сърца се водят от чистата любов и братството. Там няма да има болести, бедни или богати. Това ще стане, ще стане.“
Тези пророчески думи са не на кой да е, а прословутият и признат в цял свят духовен учител Петър Дънов. Учението на Дънов е събрано в десетки книги. Част от тях изчерпателно описват неговите проповеди под формата на беседи и философски трактати.
Учителят Дънов и неговата безгранична мъдрост: 100 позитивни мисли, които ще ви помогнат много„Като станеш сутрин, първото нещо е да бъдеш весел“ – 100 позитивни мисли от Петър Дънов 1. Първото …Jun 9 2019vijti.com

Текстовете са писани както от Дънов, така и от негови последователи и учени, изследвали живота на феномена. Наричан още от последователите си Учителя Беинса Дуно, предсказва малко преди кончината си през 1944 г. издигането през новото хилядолетие на нов континент на Земята, който ще постави началото на въздигането на човешкия род и отърсването му от лавината на свръхконсумацията и крайния материализъм, за които също предрича, че за по-малко от 100 години ще съсипят света.
„Понеже цялата земя е оцапана и по нея няма и една педя, на която да не се е проляла човешка или животинска кръв, а и ние живеем върху костите и остатъците на миналите култури преди нас, за идващата Шеста, светеща раса се създава нов континент с абсолютно чиста земя и вода. Новият континент ще се образува между Азия и Америка и ще се издигне от водите на Великия океан. Островите, на които сега живеят японците, ще бъдат върховете на планините на новия континент, които ще достигнат повече от 9000 метра височина“, провижда Дънов появата на новия рай.

Колкото и мистично да звучат думите на Беинса Дуно, всъщност те са един дълбок анализ и предусещане на бъдещите трансформационни процеси на планетата, коментират философи и изследователи на живота на Петър Дънов. Според думите им т.нар. пророчества на основателя на Бялото братство са облечени в християнската стилистика обобщения, основани на дълбинни наблюдения на Дънов над политически, социокултурни, астрономически и геоложки феномени. Любопитен е фактът, че природното изменение в посочената от философа територия са вече факт. През последните няколко години на посочените от Дънов места са се образували няколко малки острова. Учени са категорични, че близките няколко десетилетия обликът на Земята значително ще се измени.
Необходимо е да се посочат и сбъднатите вече пророчества на Дънов.

Още през далечната 1935 година той предвижда, че Европа ще се обедини политически, а държавните граници ще се обезсмислят. Учителят вижда революции и ужасни експлозии да отекват в различни региони на света.
Откакто Плутон навлезе в съзвездието Козирог, както е според предсказанията на Учителя, през 2008 г. по света избухнаха множество революции.
Дънов заявява още: „В близките десетилетия хората ще се посветят на духовни, интелектуални и творчески дейности“. Това пророчество е направено през 1944 г. и само две десетилетия по-късно – през 1967 г., настъпва т.нар. „Лято на Любовта“, което запалва огъня на духовната революция първо в САЩ, а после и по целия свят.
За Петър Дънов можете да прочетете още в книгата на издателство „Милениум“ „Билковата аптека на Дънов: 530 рецепти за вечно здраве“.
Източник: Ретро
Учителят Петър Дънов ни завеща прост, но ефективен лек: Всяко сутрин пийте на гладно по една чаша от тази напиткаУчитeлят Дънов нe e изпoлзвaл мeдикaмeнти, когато е помагал на многобройните болни, потърсили негова…Jan 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!