Ричард Величков: Може да съм тъп , но карам кола за 100 бона СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фитнес инструкторът с неопределена сексуалност и нереализирана риалити звезда Ричард Величков продължава да се излага брутално в социалните мрежи. Ричи вече не се задоволява с това да рекламира с нелепи фотосесии хапченцата си за отслабване „Липовон“, но започна и грозно да обижда бездруго скромния си брой последователи.
Величков се пусна гол в инстаграм на фона на черно Ауди с предизвикателния текст: „За хейтърите! Много ми е смешно, когато кажете, че съм глупав. Вие работите за 500 лева на месец, а аз карам кола за над 100 хиляди…“
„Мистър София“ 2018, за когото вървят слухове, че е получил титлата с щедрото спонсорство на еднополов любовник, се похвали още с факта колко много е постигнал за скромната си възраст от 25 години, при това без образование.
Майките са разгневени: Ивайла Бакалова причини нещо непростимо на 16-годишното си детеИвайла Бакалова тунингова 16-годишната си дъщеря Рая. Тийнейджърката вече разхожда набъбнал силиконо…Aug 2 2019vijti.com

За Ричи се шушука, че е стартирал „шеметната“ си кариера като жиголо още като тийнейджър в родния Смолян. Иначе мускулягата го раздава едва ли не хомофоб, след като публично е един от най-големите критици на ежегодния гей прайд. Мнозина психолози обаче отдавна са заключили, че точно тези мачовци, които особено злостно се нахвърлят върху стъпващите по левия тротоар, всъщност по този начин само крият собствената си обратност.
Припомняме, че Мистър София 2018 и участник в последния сезон на „ВИП Брадър“ – Ричард Величков, който стана за смях пред цяла България с желанието си да стане известен на всяка цена, не спира да копае славно пътя си към тоталното дъно.
За целта той използва момичета, които публично са признавали, че са болни от булимия, непълнолетни девойки и млади мацки, които тежат по природа не повече от 40 килограма, за да рекламират продукта му за отслабване „Липовон“, който е доста съмнителен и нямал нищо общо с оригиналния продукт, познат в световен мащаб.

Дори докато беше в къщата на Големия брат се понесе слух, че артикулът за топене на мазнини е животозастрашаващ. И не само – не едно или две момичета, които са се заблудили да си закупят „нещото“ на Ричард, дори в момента се оплакват, че получават нереално сърцебиене при употребата му.
Потребители сигнализираха Инстаграм страницата Therealsfw2, че „Липовон“ е забранен за лица под 18 години, но Ричард Величков не само че казва на такива мацки, че не е опасно да го пият, въпреки че не са на подходящата възраст, но и ги използва да рекламират продукта.
Източник: Лупа
Токсичен мухъл вкъщи: Какви заболявания причинява и как да се справимКъде вкъщи може да се появи той? Мухълът е неприятен проблем, с който се сблъскват огромен брой хора…Aug 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!