Лукс и разкош: Анелия се похвали с кадри от палата си за 1,5 милиона СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Наскоро ви показахме няколко откраднати кадъра от луксозния дом на Анелия , за който се носят легенди. Но сега попфолк-звездата сама сподели снимки от разкошния си двор и показа на феновете, как релаксира там с приятелки.
Запознати шушукат, че цената на луксозното жилище е 1,5 млн. лева и гледайки снимките, които певицата публикува, това със сигурност е така.
Безспорно любимо място на Анелия през летните месеци е градината й, която разполага и с голям басейн , около който има плажно легло и няколко шезлонга. На ръка разстояние от него се намира и голяма маса, предвидена за купони.
Анелия за дъщеря си Ивон: Направила съм това, което смятам за правилноАнелия мрази думата „диета“ Анелия даде специално интервю. В него поп фолк изпълнителката говори за …Apr 9 2019vijti.com

Съвсем наскоро пайнерката зарадва своите последователи с няколко снимки, на които показва как разпуска заедно с приятелки.
Компания им прави нейният домашен любимец – кученцето Арчи, който има свободата да се шири около големи храсти, дървета, борове и просторна морава.

В началото на месеца Анелия вдигна пищно парти за рождения си ден в отлично аранжирания двор. Рожденичката събра гостите в двора на къщата си, където спретна голям купон, съпроводен от много песни и танци.
Сред присъстващите на партито бяха колежката й Деси Слава, Дамян Попов, гримьора Кирил Чалъков, дъщеря й Ивон и много близки до нея хора.

Домът на Анелия определено е красиво и уютно място, направено с много вкус и с най-качествените и скъпи материали.
Огромни френски прозорци отварят дневния тракт към двора, който е естествено продължение на къщата.
В хола има голяма камина, която отоплява едновременно и двете помещения. В холната част е поставена семпла мека мебел и ниска дървена маса, а на пода е сложен паркет и мек килим.
Далеч по-пищна е трапезарията. Огромната дълга маса е разположена точно в средата, а около нея са наредени кожени столове, два от които са със златни орнаменти. Над масата пък е монтиран пищен златист полилей, който напълно се вписва в стила на помещението.

Подът е покрит с мраморни плочи, с които е облицована и друга от колоните в трапезарията. Къщата на Анелия има още два етажа – един приземен, където има малък киносалон. На последния етаж са спалните, две от които са за нея и дъщеря й Ивон. Те са също луксозно обзаведени по поседна мода в интериора.
Анелия успя да се нанесе в къщата в полите на Витоша преди около година, но категорично не желае да я показва публично.


Източник: За Жената
Фолк звездата Анелия вдигна ръце от дъщеря си, малката тръгна по много лош пътAгeнциятa зa зaĸpилa нa дeтeтo би тpябвaлo дa ce caмoceзиpa пo въпpoca c мaлoлeтнaтa дъщepя нa фoлĸ …Jan 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!