Росен Плевнелиев най-накрая събра децата си: Бившият президент вече се радва на истинска семейна идилия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След куп перипетии в личен план бившият президент Росен Плевнелиев вече се радва на истинска семейна идилия, узна HotArena.
Политикът от Гоце Делчев е успял да сплоти синовете си от втория си брак – Асен и Павел, с настоящата си съпруга Деси Банова, нейната дъщеря Йоанна и общия им син Йоан. Батковците Асен и Павел вече напълно са приели новата половинка на баща си и по никакъв начин не се разграничават от малкото си братче, което през октомври ще стане на година. Пълната хармония в семейство Плевнелиеви се потвърждава и от снимка, публикувана от Асен. На кадъра е малкият Йоан, който си играе с празно кенче бира, писа „Галерия“.
Мъж мечта: Росен Плевнелиев изненада Деси Банова с баснословен подаръкСобствена фирма „Десислава Банова“ ЕООД. Това бил сватбеният подарък на Росен Плевнелиев към неговат…Aug 1 2019vijti.com

Фотото е направено в Гърция, където Плевнелиев има впечатляващо имение. Умилителната снимка е доказателство, че в семейството на бившия държавен глава цари мир и спокойствие, а Росен и съпругата му са събрали всичките си деца заедно на почивка под един покрив.
Росен Пленвелиев вече се доказа като любящ съпруг. Фирма „Десислава Банова“ ЕООД е бил сватбеният подарък на Росен Плевнелиев към неговата любима Деси Банова още миналата година.
Бившият президент лично се заел с цялата документация и финансов ресурс около откриването на фирмата още преди двамата с Деси да се венчаят.
Едва сега обаче стана ясно, че бившата синоптичка развива собствен бизнес. Фирмата се занимава с консултантска и организаторска дейност, като само за година е натрупала капитал от близо 80 000 лева, става ясно от справка в Търговския регистър.

Любопитното в случая е, че Деси не се е похвали за новия си бизнес, макар публичността и медийните изяви да не са й чужди.
В светските среди не изключват и вероятността самият Плевнелиев да дава частни консултации през фирмата на съпругата си.
Разбира се, бизнес успехите на Деси Банова не останаха незабелязани. Ето как наскоро медиите отбелязаха находчивостта на бившата синоптичка:
Дори и във времето когато се грижи за сина си, Деси Банова изкарва хиляди левове с чисто нова фирма, научи HotArena.
„Десислава Банова“ ЕООД се занимава с консултантска, посредническа, организационна дейност, според данните в „Търговския регистър“. Фирмата е създадена буквално дни, след като Деси и Росен Плевнелиев официално обявиха връзката си през 2017г. Отчетът на синоптиката за миналата година показва, че е изкарала 76 хиляди лв., макар нито веднъж в публичното пространство да се е чуло, че тя и фирмата й са организирали събитие от какъвто и да е ранг.
Източник: Хотарена
Политическо възкресение: Преговорите с „Фолксваген” връщат Росен Плевнелиев във власттаБившият президент Росен Плевнелиев може да стане неформален съветник на премиера Бойко Борисов и на …Jul 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!