Слави обяви, че ще прави партия и веднага го нападнаха: Дали обвиненията са основателни, преценете сами

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За Слави Трифонов няма такава държава България. Той не й плаща данъци, не създава семейство и българчета, но иска да я управлява…С омраза, чалга и мутри, пише Ретро.
Публикуваме материала без редакторска намеса:
Няма такава държава.
Не, има такава държава и тя се казва България.
Нашето малко, клето, но единствено великолепно отечество, в което нададохме първодихателния вик и в което ще склопим очи, за да намерят покой неспокойните ни души в земята му;
Земята на Ботев и Левски, на Паисий и Софроний, на цар Симеон и цар Самуил.
Слави Трифонов прави телевизия „7/8“ и партия „Няма такава държава“Слави Трифонов прави собствена телевизия „Седем осми“ и партия „Няма такава държава“. Това съобщи са…Aug 1 2019vijti.com

Трябва да си не просто тежък българофоб, но и мизантроп, за да назовеш партията си “Няма такава държава”.
Да влезеш в политиката с отрицание към родината? Със словесно послание, което излъчва негация и нихилизъм.
Колко „морално“, наистина. Летящ, хейтърски старт в политиката. И колко „честно“ спрямо бъдещите ти избирателите.
Какво всъщност им предлагаш? Да гласуват за партия „Няма такава държава“ и един ден да си кажат „Какво направихме, кого докарахме на власт, кой управлява България? Оооо, няма такава държава…
Да, за Слави Трифонов няма такава държава България и това трябва да е ясно още отсега. И понеже няма такава държава, в последните десетилетия той е предпочел да не й плаща данъци.

Фирмите му са офшорни, регистрирани в задокеански офшорни зони. „Шоуто на Слави“ от самото си начало е офшорка.
За Слави Трифонов няма такава държава България и той не е създал българчета. Нито семейство. Но заявява претенции да управлява и променя системата – вероятно по свой образ и подобие. С комплекса на неслучил се баща и съпруг, изживял житейски провал.
Дали човек без деца и семейство, който не е български данъкоплатец и очевидно мрази държавата си е човекът, който ще оправи България? Дали човек, отровил публичната акустика с най-тежката и вулгарна чалга на прехода и превърнал мутрафонията в официален лайфстайл, е лицето на промяната.
На тези въпроси ще отговорят избирателите по демократичен път.

Все си мисля, че живеем в демокрация, сред трезвомислещи и интелигентни хора, сред патриоти, а не в „няма такава държава“.
В „няма такава държава“ славитрифоновците отдавна са на власт, отровиха с простотията си поколения българи и сега мечтаят да осребрят дълголетната си отродителска дейност по обуначването на тоза народ с консумиране на политически блага.
В „няма такава държава“ следват заветите на сътрапезниците на Вожда – Васил Илиев, Георги Илиев, Илия Павлов, а конституцията се пише от Иво Сиромахов по откраднати статуси във фейсбук.
Източник: Ретро
Слави Трифонов трогна публиката в студиото сиСлави Трифонов разтърси публиката в студиото си! Случи се невъзможното. Шоумен номер едно Слави Триф…Jul 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!