Щерката на Гала измества от ефир култова водеща

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тв водещата Гала защити дъщеря си от хейтърски атаки. Снимки на Мари по оскъден тоалет, под които се виждаха прелестите й, станаха повод за доста злобни подигравки в мрежата.
Заради кадъра девойката беше атакувана от злобари, че се държи неприлично.
„Винаги ще има злобари, които ще се опитат да депресират детето ми. От малка я съветвам да не се съобразява с критикарите, а да слуша сърцето си.
С кожух ли да се снима през лятото?”, избухна тв водещата. Тя отрече и друг слух — че от есента Мари може да замени Ева Веселинова в предаването си, пише „България днес”.
Както е известно, упорито се шушука, че Ева може да бъде махната от „На кафе” заедно с Илиян Любомиров.
Въпреки веселото чуруликане на Гала за нови срещи наесен, истината за „На кафе“ е съвсем другаГала отново на екран през септември Това е така, но има и една малка подробност. Водещата остава без…Jul 26 2019vijti.com

Наскоро стана ясно, че Гала отново ще е на екран през септември
Това е така, но има и една малка подробност. Водещата остава без своите любими коментатори от есента. Големи промени предстои да се случат в „На кафе“ през септември, когато се очаква да стартира новия сезон предаването. Вече мина последното издание на предаването преди отпускарския му период. И въпреки че водещата Гала уж се изтърваше, че ще се видят с колегите си след месец и половина, истината е съвсем друга.
Източници от телевизионните среди твърдят, че от есента ще има драстични орязвания в екипа на Гала. Сред сериозно застрашените е Илиян Любомиров – половинката на Петя Дикова, пише hotnews.bg. В същото положение е и бившата репортерка на „Господари на ефира“ Ева Веселинова.

Столът се клати и на Юлиан Константинов. За оперния певец това ще е втори телевизионен провал, след като бе уволнен и от предаването „Аз обичам България“ и на негово място беше назначен Иван Ласкин, който почина през януари тази година.
В екипа на Гала най-вероятно ще се задържат журналистката Кристина Патрашкова и блогърката Андреа Банда Банда, твърдят добре запознати източници. Тийн любимката щяла да продължи да води кино рубриката си, която според продуцентите на предаването е едно от малкото читави неща в последния му сезон. В екипа на „На кафе“ остават и двете Десита – Цонева, която скоро ще стане майка, и т.нар. „българската Ким Кардашиян“.
Източник: Марица
Стефан на Гала се похвали с голям улов, хванал мощен звярСтефан на Гала се похвали с голям улов. Той обича да разпуска с различни неща, а едно от тях е рибол…Jun 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!