Помните ли Хисарския поп: Как живее днес бащата на поп фолка Димитър Антонов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бащата на поп фолка Димитър Антонов, по-известен като Хисарския поп, в момента изживява един от най-трудните периоди в живота си. Легендарният певец потъна в траур, защото преди няколко дни почина съпругата му Мария.
С нея обичаният от поколения българи изпълнител има дългогодишен брак, двама сина и двама внука.
„Мария преди повече от 15 години получи инсулт, но Митко много я гледаше, много се грижеше за нея. Тя затова си и поживя, защото беше постоянно обгрижвана.
Жената не можеше след като я удари болестта да се справя с домакинската работа много-много, за това Попа и готвеше, и чистеше“, разказа пред репортер на „ШОУ“ съседка на опечаленото семейство.
Поп фолк певецът Константин е известен с любовта си към чашката, но чак такова нещо никой не е очаквалKoнcтaнтин e извecтeн cъc cĸлoннocттa cи дa cи пийвa пoвeчĸo, нo oчeвиднo зaпoчвa дa пpeĸaлявa. Toй …Jul 21 2019vijti.com

Готвят небивала изненада на Хисарския поп
Според нея в последно време състоянието на Мария се влошило и миналата сряда се случило неизбежното. Самият Хисарски поп съобщи тъжната новина на фейсбук страницата си:
„Приятели, вчера си отиде моята много обичана съпруга от тоя свят, вече я няма, почина, съкрушен сьм рьцете ми треперят, не могат да пиша.
Фенове и почитатели, отлагам всички мои участия за известно време, болката и загубата са големи, написа още певецът.
Близки, роднини и приятели изпратиха в последния й път жената, която повече от 55 години е живяла рамо до рамо с легендата на поп фолка у нас.

Припомняме, че преди две години на Димитър Андонов му се наложи да опровергава грозни слухове, разпространени в някои медии, че е починал. „Не знам кой пуска тези простотии, но е отвратително“, възмутен е Хисарският поп.
„Иначе съм добре, всеки ден работя по 5-6 часа. Пиша текстове, музика, записвам песни. Ходя по участия. Много хора си приписват името Хисарския поп, на мой гръб да трупат дивиденти. Напоследък правя много песни за деца, 16 направих. И за абитуриенти творих песни“, признава легендата на българския поп-фолк в интервю за Karlovo.TV.
„Сега се каня да посветя една на внучето на Бойко Борисов, на малкия Бойко и дa му я пратя в Министерски съвет, да се радва човекът. Иначе написах песен за внучката на Христо Стоичков и я пратих в Маями. Те там живеят. Сигурно са се зарадвали, ние с него сме приятели“, добави още той.
Изпълнителят каза още, че е добре, няма проблеми и помоли никой от почитателите му да не вярва на такива черни и грозни слухове.
Източник: Марица
Болна ли е поп фолк звездата Ивана: На снимките изглежда плашещоИвaнa e плaшeщo oтcлaбнaлa, лицeтo й ĸaтo изпитo Haпocлeдъĸ Ивaнa нe влизa чecтo в мeдийнoтo пoлeзpe…Jul 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!