Мария Силвестър замина в Англия с новия си мъж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мария Силвестър заведе гаджето си в Англия!
Мария Силвестър продължава да крие гаджето си. Телевизионната водеща има нов любим, който все още не е показала на обществото. Двамата влюбени са на екскурзия във Великобритания. Половинката все още продължава да се крие зад гърба на известната си половинка. Но фотосите, които синеоката телевизионерка пуска от почивката си категорично загатват, че до нея има мъж.
Но и до днес тя не разкрива кой е той. Припомняме, че бившата манекенка и бившият й съпруг Силвестър Силвестров преживяват доста трудности във връзката си и накрая все пак се разделят.
Мария Силвестър най-сетне се осмели да признае за развода, а думите й докоснаха хиляди сърцаЧаровната водеща Мария Силвестър винаги е изглеждала усмихнат и лъчезарен човек. Само преди няколко …May 16 2019vijti.com

От брака си двамата имат син Давид, а бившите съпрузи се обвиняват, че другия първи е изневерил на половинката си.
Водещата на „Бригада нов дом” остава на улицата с детето си, когато преди няколко години се разделя с актьора. Двамата бяха женени петнадесет години. И след раздялата остава на улицата със сина си, като известно време живее в апартамента на приятели, докато се съвземе от развода.
В края на миналата година Мария Силвестър обяви в социалната мрежа, че след окончателната раздяла със съпруга си е загубила много приятели, но е открила любовта в лицето на нов мъж.
Но и до днес тя категорично отказва да го показва, а държи феновете си в неведение относно неговата самоличност.

Чаровната водеща Мария Силвестър винаги е изглеждала усмихнат и лъчезарен човек. Само преди няколко години обаче дамата с пронизващо сини очи изживя един от най-тежките моменти в живота си – развода със Силвестър Силвестров .
Раздялата им се отрази много пагубно на култовата актриса и едва днес тя се осмели да наруши мълчанието и да сподели с феновете си какво ѝ е коствала тя.
В личния си Фейсбук-профил Мария постна снимка, правена преди три години, а коментарът под нея бе откровен до болка:
„Тази снимка е преди три години, тогава живеехме с Давид в апартамента на приятели, които ни го дадоха, докато се съвзема от развод. Такъв, в който оставаш на улицата и осъзнаваш, че си на 37 и си на нулата и трябва да започнеш отначало.

Та, мисълта ми е: докато гледаш някой на екрана или няма значение къде, усмихнат, забавен, елегантен – ти не знаеш каква му е битката. Този пост е за Силата. Каквото и да коства тя”, пише тв водещата. И добавя:
И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци, не спят с мъж за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото “така трябва”, а защото не искат да си меткат травмите на някого, докато не ги осъзнаят и разберат.
Жените, които не искат да мълчат, за да е по-удобно. За всички тези “тръни в гащите” Наздраве с кафето и Дракарис! И не забравяйте – то само с мечтаене не става! Ставайте и Започвайте!”.
Източник: Разкрития.ком
Миро от „Каризма“: Радвам се, че се сдобрих с ГаляГaлĸa oт „Kapизмa“ изплyвa oт блaтoтo, в ĸoeтo тънeшe тoлĸoвa гoдини. Бившaтa дyeтнa пapтньopĸa нa M…Jul 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!