Сергей Станишев с пищно парти за ЧРД на сина си: Малкият Георги стана на 6

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сергей Станишев и съпругата му Моника организираха пищно парти по случай 6-ия рожден ден на сина си Георги. Специално за забавата те бяха поръчали арка от балони, огромна торта и украси, а за радост на малчуганите, бяха наели и аниматори, които да ги забавляват.
Тържеството се състоя в София и бе издържано според последните тенденции. Напоследък на мода са тематичните партита, като това на рожденика Георги бе вдъхновено от любимия му анимационен герой – Пикачу. За да се отличава от останалите деца, синът на Станишев бе преобразен досущ като анимационния персонаж, като за това се беше погрижил художник, а платното бе лицето на малчугана.
Роднина на Станишев вдига инвалиди на крака, излекувала дори бащата на бившия премиерДора Стоядинова е един от най-изявените феномени лечители, които умеят да лекуват дори от разстояние…Feb 7 2019vijti.com

Подаръците, които си поръчал на мама и татко, отново били във връзка с темата на купона, но гостите му донесли и ученически пособия. Тази година наследникът на бившия премиер ще бъде в подготвителен клас, а през септември догодина ще е първолак. Георги, който е кръстен на брата на лидера на ПЕС, вече можел да чете гладко и да пише без помощ благодарение на родителите си.
Станишев призна, че покрай децата е зарязал своите хобита и се е отдал напълно на техните. „Сега рисуваме заедно, правим храмове и фигурки от пластилин и за мен това е чисто ново приключение. Връщам се и преживявам наново собственото си детство“, доверява социалиста. Той призна, че е баща мечта и се справя с родителството отлично.

„Най-важното е, че заедно с Моника успяхме да създадем среда, в която всяко от децата – и големите, и малките – се чувства обичано и уважавано – със своите проблеми, надежди и амбиции. Имат с кого да ги споделят и къде да се чувстват сигурни и спокойни. Те са в различни възрасти, но това не им пречи да се обичат и да си помагат“, казва бившият министър-председател.
Заедно с половинката му са родители и на дъщеричка Дария, която се появи на бял свят през 2011 г., малко преди той и Моника да минат под венчилото. Половинката му пък е майка на големи син и дъщеря от предишния си брак с банкера Венцислав Йосифов, които носят техните имена.


Източник: Ретро
Ясновидката, посочена от пророчицата от Рупите за нейна наследница: Надминах леля Ванга и Вера КочовскаФидес Хюсеин е призната в цял свят ясновидка. Името ѝ означава „врата към рая“. Родена е в Шумен. Не…Jul 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!