Марги Хранова разказа какво се случва с нея напоследък

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Певицата Марги Хранова категорично опроверга слуховете, че е затънала в кредити. Изпълнителката заяви, че не чете нищо за себе си, извън новините за концертите си, особено лъжливи новини, дочу HotArena.
какви дългове и кредити към банки и други кредитни институции. „Не дължа пари и не чета неща, които пишат за мен”, казва още изпълнителката.
„Знам от познати, които ми се обадиха да ме питат, дали е вярна публикацията, че имам много кредити. Но не искам да се занимавам с подобни писания”, споделя Марги. В момента певицата се подготвя за доста динамично лятно турне и се старае да прекарва повече време със семейството си, пише „България днес”.
Марги Хранова разкри тайната на вкусната си лютеница, използва собствено приспособлениеЕдна от големите звезди на родната естрада Маргарита Хранова не изневерява на традициите и като всяк…Feb 14 2019vijti.com

„Имам доста ангажименти–продължавам с концертите „Звездите на България”. Единият е на 5 август в Бургас, после във Варна на 6-ти. Ще завършим турнето на 16 декември в зала 1 на НДК.
С Орлин Горанов продължаваме и септември с концертите с любими песни от естрадата и бургаската филхармония”, допълва Марги.
„През септември ме чака и конкурс „София пее”, на който ще представя новата си песен с композитора Иван Кръстев, като ще пусна и нов клип към песента ми „Когато” на едно младо момче–Камен Николов от Ловеч”, казва още Хранова.
Певицата не е забравила и за семейството си. С удоволствие им готви всеки уикенд.

Един от специалитетите на Марги е домашната лютеница. Както е известно, това е една от любимите храни на българите и за приготвянето на червеникавото изкушение има стотици различни рецепти. Тази на Маргарита Хранова е проверена през годините, а отличните резултати, които дава я карат да я прилага без промени всяка година. По-специфичното при естрадната звезда е любопитно изобретение, дело на съпруга й.
Това е стара автомобилна джанта, която е трансформирана в нещо като печка.
Върху джантата се поставя ламарина и така могат да се изпекат много чушки едновременно. Ето и самата рецепта.

Продукти: 5 килограма червени чушки, 3 килограма моркови, половин буркан качествено доматено пюре, половин литър олио, сол.
Приготвяне:
чушките се изтърбушват, почистват се от семките, изпичат се и се обелват.
Смилат се на едро в мелница за месо заедно с предварително сварените моркови. Към получената смес се добавят олиото, доматеното пюре и сол на вкус. Лютеницата се вари, докато кипне. Лютеницата се разпределя в стъклени буркани, които се стерилизират за 15 минути.
Източник: хотарена
Идеи за празничната трапеза: Марги Хранова разкри как прави вълшебните си кюфтенца от гъбиОбичаната българска естрадна певица Маргарита Хранова е перфекционист не само на сцената, но също та…Dec 19 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!