Президентът Радев сам на куп визити: В президентството се шушука, че между Деси и него има скандал по повод публичните появи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Десислава Радева мистериозно се скри от публичното пространство. От известно време любимата на Румен Радев се покри и не го придружава по визити в чужбина или на публични събития у нас.
От началото на мандата на президента Генерал Деси не пропускаше да застане редом до съпруга си, без значение дали е нужно, важното беше да е до него. По думите ѝ това е задължение на всяка съпруга, но явно съпружеските задължения през последните седмици не са на първа линия за нея.
Първият ѝ пропуск от две години насам бе на 24 май, когато се оказа, че вместо да е до мъжа си на шествието за празника, тя чете лекция на здравен семинар в луксозен комплекс на морето. После не се похвали с тоалети на още няколко важни събития, за да покаже новите си рокли, където президентът бе гост. От своя страна Румен Радев гледа да се яви където може, участва в тържествата и съборите по села и паланки.
Дъщерята на президента Румен Радев посрещна първото утро на юли месец на родното ЧерномориеДарина Радева откри летния сезон на къмпинг „Смокиня“ край Созопол с голяма приятелска тумба. Цялата…Jul 16 2019vijti.com

Десислава Радева не бе до него и затова в президентството тръгнали слухове, че между двамата има скандал по повод публичните появи. На „Дондуков“ 2 недоумяват каква е причината първата дама да потъне в забвение, още повече по собствена воля. Служители от президентството споделят, че това е нетипично за нея, след като отсъствието на Иво Христов, с когото тя дори публично се скара, ѝ отваря още по-широк фронт за изяви.
„Вероятно доказва нещо на някого и се опитва да покаже, че не я блазни славата или светския живот, но е твърде късно за това“, коментират на „Дондуков“ 2.
Жената до президента закръгли 50 години на 9 юли
За разлика от предишната първа дама, която стачкуваше и не застана до съпруга си дори по протокол, настоящата подкрепя мъжа си, комуникативна е, дори дава интервю на Карбовски – пише в. „Уикенд“.

В очите на избирателя нейната лична история прилича на тази на Пепеляшка. На бургаското момиче, принудено от бедността да работи отрано, което днес обикаля света и се снима с най-известните хора на планетата. Но едва ли знаят, че досега не ѝ е останало време да разгледа нито един град или че ѝ тежи липсата на възможност да седне в улично кафене и да наблюдава хората. Или че за да потанцува, се налага да се крие.
„В душата си съм вечното дете. И сега, когато влязох в толкова различна от сегашната реалност, най-много се страхувам да не загубя тази непосредственост, тази чистота на възприятията. Да не се променя, или поне не много…“ – споделя Десислава Радева.
Преди това в живота й има период, в който е напуснала София и е „хващала гората“ съвсем реално.

Пожелала да се отърси от обезличаването, работейки от сутрин до вечер, загубвайки представа за човешката страна на живота. Майка ѝ продала апартамента в Бургас и заживели в отдалечено село. През тези 4 години е сяла, копала и плевила, детето ѝ е било коледарче, посрещали лазарки, учили се на занаяти и мъдрости от селските хора.
Източник: Ретро
Съпругата на президента Десислава Радева: Хващала съм гората, за да намеря себе сиЖената до президента закръгли 50 години на 9 юли За разлика от предишната първа дама, която стачкува…Jul 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!